Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Lubadused ja eesmärgid aastaks 2015

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

sitt läks just tõsiseks
    ★★★★★★

Kommentaar

1. Vähem närvitsemist.
      2. Vähem närvitsemist.
      3. Rohkem jooksmas käija.
      4. Kehakaal 75 kg peale (praegu 85).
      5. Halvemal juhul vähemalt võiks kehakaal jääda alla 80 kg.
      6. Garderoobikapp lõpuks ära osta.
      7. Halvemal juhul espressomasin (see mis ubadest kohvi teeb, ülejäänud funktsioone pole vaja).
      8. Arvestades seda, et mõlemal asjal jääb hinnaklass ca 500-1000 vahele, siis tuleks vist raha koguda. See kogumine olekski kaheksas punkt.
      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

1. Leian uues kodulinnas jõuka ja käin palju jooksmas.
        2. Taastan huvi korral Lõuna-Ameerika bettimisblogi
        3. Loen vähemalt viis raamatut, üks neist Paulo Coelholt.
        4. Ostan auto ning teen kaua planeeritud tripi ära.
        5. Hakkan mängima liigajalgpalli.
        6. Teen treeneri C-litsentsi.
        7. Õpin vene keele ära.
        8. Teen vähemalt ühe päeva, kus ma ütlen kõigele JAH.

Long story short, get my shit together.
        "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

1. loen vähemalt 5 raamatut, mitte ükski neist (endiselt) ei ole Paulo Coelholt. isegi, kui tekiks võimalus seeläbi Jessica Albalt ***** saada.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
            1. loen vähemalt 5 raamatut, mitte ükski neist (endiselt) ei ole Paulo Coelholt. isegi, kui tekiks võimalus seeläbi Jessica Albalt ***** saada.
            Tõsi. Mu elu eesmärk on mitte kunagi ühtegi Coelho raamatut lugeda. Kunagi üheksandas klassis kohustuslikust Alkeemikust piisas täiesti.

Samas luban, et midagi kelleltki ma aasta jooksul loen.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
              Tõsi. Mu elu eesmärk on mitte kunagi ühtegi Coelho raamatut lugeda. Kunagi üheksandas klassis kohustuslikust Alkeemikust piisas täiesti.

Samas luban, et midagi kelleltki ma aasta jooksul loen.
              Tüüpiline, tambite maha autori, kelle loomingut te sisuliselt ei teagi, vaid otsustate lampi ühe raamatu põhjal. Ma olen head kuulnud ning igatahes kavatsen lugeda ühe kindlasti läbi. Neid autoreid on kindlasti veel. Ning selle asemel, et lihtsalt tampida, võiks ju siis ka soovitada midagi paremat
              "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Algselt postitas football2u Vaata postitust
                Tüüpiline, tambite maha autori, kelle loomingut te sisuliselt ei teagi, vaid otsustate lampi ühe raamatu põhjal. Ma olen head kuulnud ning igatahes kavatsen lugeda ühe kindlasti läbi. Neid autoreid on kindlasti veel. Ning selle asemel, et lihtsalt tampida, võiks ju siis ka soovitada midagi paremat
                Vaata, sellega on selline asi, et on olemas erinevad kriitikud. Kirjanduse, muusika, teatri ja filmi kohta. Kõike ei pea suutma läbi isiklikult töötada, kuna aeg on limiteeritud. Selleks on sul teatud inimesed, kelle arvamus on sinu jaoks oluline. Üldiselt on pea iga respektaabel kirjanduskriitik Coelhoga mitte just kõige paremates suhetes. Seda eelkõige tema stereotüüpide kasutamise ja nö. taskufilosoofi taseme pärast. Ehk ta kipub meeldima igavlevatele koduperenaistele, kellel on tore tunda, et nad "mõtlevad filosoofilistel teemadel". Seega julgen öelda, toetudes enda jaoks siiani pädevaid raamatusoovitusi andnud inimestele, et Coelho lugemine on üsna, noh, mõttetu. Aga kui sa tahad mingitele koduperenaistele meeldida, siis kindlasti saab sealt tsitaate ja värki, et neile meeldida. Seega lase käia.

Kommentaar

uku masing, jaan kaplinski, jaan kross, haljand udam, linnart mäll, ott kurs, gunnar aarma, näiteks mis esimese hooga meenuvad.
                  Seisan üksi mere ääres
                  jalas kollased sandaalid
                  valged, merevahust sääred
                  hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

kui ikka muusikalid ei istu, siis ei ole vaja autor autori järel kõiki proovida. muarvates.

ja kui sul juba üks viiest on märgitud olema Coelho, siis tõenäoliselt tulebki sulle soovitada Coelhot. isiklikult panin praegu nimekirja Ben Goldacre “Pahateadus”.

vanad võlad on ka üleval, rsk
                    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    Mine:
                    1. not to find a girlfriend
                    2. cause an apocalypse
                    -e- ühe reisikirja teen ka jaanuari lõpuks!
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

PLAY.

EESMÄRGID.
                      1. Jaanuaris veedan naisega elu parimad kolm nädalat Tais.
                      2. Veebruaris teen sõpradega vinge suusareisi (Soome, Läti, Slovakkia, midagi neljandat).
                      3. Märtsis soetan uue arvuti.
                      4. Aprillis soetan uue telefoni.
                      5. Mais jään ellu Ukrainas ja Mägi-Karabahhias ning ei saa sissesõidukeeldu Aserbaidžaani.
                      6. Juunis teen jaanipäevaks elu parima koduõlle.
                      7. Juulis naudin Pärnu suve täiega - palju päikest, palju pidusid, palju trenni.
                      8. Augustis oleme meeskonnaga veel konkurentsis.
                      9. Septembris elan rutiini kiiresti sisse.
                      10. Oktoobris käin täiskohaga tööl või olen välisülikoolis.
                      11. Novembris või novembriks planeerin või olen külastanud mõnda vägevat (15k+ pealtvaatajat) jalgpallikohtumist välismaal.
                      12. Detsembris mind ei nomineerita Soccerneti aasta jobu kategooriates.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                        ...
                        ...
                        Soccerneti foorumirahva nimel julgustan Sind juba jaanuarist alustama.
                        Julget pealehakkamist ja seniks rahulikku jõuluaega!
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                          PLAY.

EESMÄRGID.
                          Jõudu, sest töö teeb ahvist inimese. Mis omakorda võib viia punkti nr. 12 täitmiseni.
                          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                            Soccerneti foorumirahva nimel julgustan Sind juba jaanuarist alustama.
                            Julget pealehakkamist ja seniks rahulikku jõuluaega!
                            Tofoa hakkab täiskohaga Soccerneti foorumi modeks.

Kommentaar

1. Poolmaraton läbida ajaga alla 1h30min.
                              Peaks üsna reaalne olema. Esimene poolmaraton oli ajaga 1.52 suve keskel, peale seda enam jooksu trenne ei teinud üldse eriti, kui 2 nädalat enne SEB tallinna maratoni võitsin tasuta regamise fb mängus. Ega siis väga palju trenni selleks ei saanudki teha...ühe korra jooksin selle sama pika distantsi läbi ja Tallinna maratonil poolmaratonis üllatuslikult suutsin ilma suurema jooksu treeninguta ligi 8 minutit kiirem olla. Seega ma usun, et suve teises pooles, miks mitte sellel samal SEB jooksul suudaks joosta 14-15minutit kiiremini! Siis ehk võib kiigata ka täispikale maratonile, aga kui selle eesmärgi suudan alles septembris ära täita, siis ma usun, et lükkan selle eesmärgi järgmisele aastale.

2. Läbida vähemalt 5 jooksuvõistlust, neist 3 võiksid olla kindlasti poolmaraton!

3. Veel rohkem treenimist, kui see aasta.

4. Üks mängukonsool ära osta.

5. Vähemalt 15l Pärnu Linnameeskonna mängudel ära käia.

6. Vähemalt ühel koondise välismängul!

7. Lugeda läbi vähemalt 5 raamatut!

8. Läbin inglise keele kõrgema taseme kursuse kuskil läbi!

...ehk kunagi täiendan veel, kindlasti mingid asjad olid mul veel aga pole meeles.
                              Ela ja tunne, et elad
                              see on kõige lihtsam
                              filosoofia, mis toimib
                              sule silmad ära vaata
                              tagasi, hinga sügavalt ja
                              hüppa üle iseenda varju
                              tule koos minuga.

Kommentaar

Luban Foorumit sagedamini külastada ja asjalikke mõtteid levitada. Muud lubadused asjasse ei puutu.

Kommentaar

Working...
                                X