Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma pole kindel kas sa mõtled seda päriselt või sind huvitabki mida inimesed sinu maailmavaadetest arvavad.
Üldiselt ma väga siin oma maailmavaateid ei levita, polegi seda eriti teinud ehk. Üleüldiselt ka ma kuskil enda maailmavaateid ei kuuluta ei näe sellel erilist mõtet. Tofoa sooloteemas vahepeal klähvisin küll, aga seda ka selle tagamõttega et pepupoisse haukuma ajada ja sellega ka see asi piirdub. Ja üleüldiselt kuidas minu eelmine postitus üldsegi enda maailmavaadete edastamisega seostub. Kui sa sealt midagi välja lugesid siis see narkootikum mida sa eile tarvitasid annab ehk siiamaani tunda.
Felipe - sinu jutust jäi mulje nagu ma oleks selle teema teinud, et teistele meeldida kuna arvatakse, et ma olen hull oma maailmavaate pärast. Sellest järeldasin, et sind see kotib mida sinust arvatakse. Kui ma tahaks teistele meeldida siin siis ma ei oleks oma arvamusi vandenõu teemas avaldanud, sest ega ma mingit teistsugust reaktsiooni inimestelt ei oodanud.
Felipe - sinu jutust jäi mulje nagu ma oleks selle teema teinud, et teistele meeldida kuna arvatakse, et ma olen hull oma maailmavaate pärast. Sellest järeldasin, et sind see kotib mida sinust arvatakse.
Nii palju ja vähe, kui ma olen siin elus elanud olen aru saanud, et ainult väga väheste inimeste arvamus on oluline ja nende teatud inimeste jaoks ja nimel tuleb ka pingutada. Ülejäänud hall mass- pohhuidõm.
Nii palju ja vähe, kui ma olen siin elus elanud olen aru saanud, et ainult väga väheste inimeste arvamus on oluline ja nende teatud inimeste jaoks ja nimel tuleb ka pingutada. Ülejäänud hall mass- pohhuidõm.
Kuldsed sõnad. Inimesed, kes tahavad kõigile meeldida, ei meeldi kokkuvõttes kellelegi.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Siis kui saad katkiselt kõvakettalt oma kallid failid kätte.
"Tõesti, Laaneoru kodust leiti “mõned” videod. Läbiotsimise käigus leidsid ja võtsid uurijad ära magamistoa akna juurest leitud musta lauaarvuti Carmen ekstra ning kirjutuslaua sahtlis olnud kaks mälupulka. Lisaks leidsid uurijad ka neli hõbedast värvi Verbatim DVD plaati, mis samuti konfiskeeriti. Arvuti sai muusik hiljem tagasi, ent kõvaketas läks hävitamisele."
Kõvaketas läks hävitamisele, aga said ikkagi näpud külge oma failidele?
Kommentaar