Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu MILF 2015 veerandfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Kui teised vaatavad kaamerasse, siis Sulling vaatab fotograafi, mis on arusaadav, sest
    Ma ütleks, et üks Sullingu silm vaatab fotograafi ja teine kaamerasse.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

http://ristnurk.soccernet.ee/artikke...igikogu-milf-i Soccerneti kolletumine on ikka murettekitav.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
        ebareaalne shit.
        see on ausalt öeldes juba päris häiriv tendents, et mingid kuradi noorharitlased võtavad aina enam sõna teemadel, millest neil aimugi pole.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Tofoa, veel üks negatiivne lause ja tühistan su hääled!

Kommentaar

boikoteerin veerandfinaale asetuste bardakist tulenevalt.

Liina ja Yoko omavahel juba veerandis? Tegemist on taseme ning kvaliteediga, milleni keegi isegi ligilähedale ei küündi.

Nüüd ma tean, kuidas count ennast tunneb, sest asetustes esindatud ideaalid on lausa enesehävituslikud.

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
              boikoteerin veerandfinaale asetuste bardakist tulenevalt.

Liina ja Yoko omavahel juba veerandis? Tegemist on taseme ning kvaliteediga, milleni keegi isegi ligilähedale ei küündi.
              Ära jonni.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                see on ausalt öeldes juba päris häiriv tendents, et mingid kuradi noorharitlased võtavad aina enam sõna teemadel, millest neil aimugi pole.
                Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                Tofoa, veel üks negatiivne lause ja tühistan su hääled!
                Nüüd jääb vintsule vaid pikka iga ja tervist soovida!
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                  Alfaisane lihtsalt. Tee järgi või nuta nurgas ja vaata, kuidas tema geenid levivad.

Hääletada hetkel ei viitsi. Postitage rohkem ilma šopita casual-pilte, mul on taustainfot päris vähe.
                  I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Tahaks valida Yoko, aga kumab silme ette igaveseks talletunud pilt Liina lummavast ja lootusrikkast pilgust Tallinna bussijaamas haige Vahuri kõrval. Tahaks valida Liina, aga Yoko... (ei vaja selgitust).

Häbi sul olgu, mõnu.

Kommentaar

Aga vali siis kahest heast [halvast] valikust parem ja veeda ülejäänud aeg tema promomiseks, et võit koju tuua. Võita ei saa ju mõlemad nii ehk naa.
                      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99
                        hea strateegia. Aga olukord, kus Yoko või Liina jääb jagama 5-8 kohta ning "vaese mehe Kadri e. Urve" või "iga teine naine hollykas-Olga" võib teda edastada, ei ole aksepteeritav.
                        Yoko või Liina peavad selgitama koha poolfinaalis. Seega on ühel neist esineliku koht selge. Ole ses suhtes rahul, et vähemalt üks neist pääseb edasi.

Kommentaar

SS-kohtunikust olen kahjuks hiljuti ühte mitte nii hästi välja kujunenud teleintervjuud, et ei kujuta teda finaalis kuidagi ette. Poolfinaali saamine on kaalumisel, aega veel on.

ps. Kas ma olen tõesti ainuke kes Kadrit vaadates vaataks nagu õde? Ei tea millest minu jaoks tema puhul selline tunne tekib, mingid näojooned vms.
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                            SS-kohtunikust olen kahjuks hiljuti ühte mitte nii hästi välja kujunenud teleintervjuud, et ei kujuta teda finaalis kuidagi ette. Poolfinaali saamine on kaalumisel, aega veel on.

ps. Kas ma olen tõesti ainuke kes Kadrit vaadates vaataks nagu õde? Ei tea millest minu jaoks tema puhul selline tunne tekib, mingid näojooned vms.
                            Kadriga on see jama ka, et tal on päris kena õde. Et noh, valid nagu Kadri, aga tead, et oled ikka tünga saanud.

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                              SS-kohtunikust olen kahjuks hiljuti ühte mitte nii hästi välja kujunenud teleintervjuud, et ei kujuta teda finaalis kuidagi ette.
                              Täpselt sama põhjus.

Kommentaar

Working...
                              X