Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Riigikogu MILF 2015 veerandfinaalid
Collapse
X
-
Algselt postitas Redman Vaata postitust
Louis Vuittoni kott?
iPhone?
Päris hea varustus linnaosavanemal.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMõjutan valijaid? Positiivne kampaania on lubatud. Jumal küll, postitage pilte, kui tahate. Pole ju keelatud. Ma nagu rohkem ärgitan inimesi naiste ilu välja tooma vms ehk olen üdini positiivne.Algselt postitas Mõnuagent 007Žürii on Mõnuagent ja eika, kelle arutelust teema sündis. Hääletus on lahtine ja (suhteliselt) aus, aga lõpp jätke meie hoolde.Algselt postitas eika Vaata postitust
ma igaks juhuks panen yokost vähe noorema ja ilusama pildi ka. YOKO FOREVER!
Tahad Yokoga kohtuda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÜhesõnaga on terve teema üllatavalt laialt liikvele läinud. Mina sain märkuse, et see olla naisi "vastikult alandav" teema.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustÕige märkus, aga sellest tuleb üle olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÜhesõnaga on terve teema üllatavalt laialt liikvele läinud. Mina sain märkuse, et see olla naisi "vastikult alandav" teema.
Kommentaar
-
Hääletus on kuulus ning uued hääletajad ja kasutajad tulevat siit: https://www.facebook.com/groups/Wool...8174187210855/When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustKas Riigikogu ilusaima ema auhind antakse üle emadepäeval?
Kommentaar
-
Nojah... Huumorisoon pole ühelegi feministile tihti just omane külg.
Selle teema menukus ja point peitubki selle teema totruses ja eneseiroonias. Trollimine on ka päris täpne väljend.
Pole vaja seinu rusikaga peksta.
//"Riigikogu kauneim ema" tähendaks täpselt sama, aga selle peale kohe äksi täis ei mindaks.
Tegelikkuses on see ju kompliment, kui naine suudab riigitöö kõrvalt ka lapsi kasvatada ning samal ajal ihaldusväärne välja näha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar