Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu milf 2015. Suur finaal!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ei meeldinud see office-chick teema, ei istu slaavi värk, rääkimata poliitilistest hoiakutest. Aga duckface ka?! See pani kirstu naela, valik on lihtne.

edit: ja jälgides aeg-ajalt turniiri kulgu, tuli suure üllatusena see pro-Simsoni kampaania, nagu mis mõttes? Vaadake kasvõi seda ülemist El Presidendi delfi linki, nagu mummifitseeritud Šmigun.. *värinad*
    ★★★★★★

Kommentaar

Purga kimab eest ära, aga samas aega on esmaspäevani.
      THEO HERNANDEZ

Kommentaar

Kuna me valime ikkagi tänasel päeval, siis Ivanova on ju rohkem "püss" kui Purga. Ei soovi Purga välimust maha teha, kuid 9 aastat noorematega ongi raske rinda pista. Ja muidu, mee ju ei vali selle järgi, kes on kõvema venna vihmavarju hoidnud. Või..?

Kommentaar

Ilus 40-aastane naine on iga kell seksikam/kütkestavam kui ilus 30-aastane naine.
          Aganoh, maitse asi + me valime MILFi.

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas Amos Vaata postitust
              Ilus 40-aastane naine on iga kell seksikam/kütkestavam kui ilus 30-aastane naine.
              Kellele ema, kellele tütar.

Antud kontekstis Heidy > Olga, aga in general 30a > 40a.
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas RealFan Vaata postitust
                Kuna me valime ikkagi tänasel päeval, siis Ivanova on ju rohkem "püss" kui Purga. Ei soovi Purga välimust maha teha, kuid 9 aastat noorematega ongi raske rinda pista. Ja muidu, mee ju ei vali selle järgi, kes on kõvema venna vihmavarju hoidnud. Või..?
                Peab nõustuma. Ütlesin juba pärast valimisi, et Purgal oli nüüd veel viimane võimalus välimuse pealt lihtsameelsete hääli püüda...

Need kenamad pildid Purgast on minu meelest sealt 10.a tagusest ajast. Aga mälus on ta vist veel nii... + siis jah need, kes eelistavadki juba sellist kergete kortsudega ja nii. Igaühele oma.

Kommentaar

Algselt postitas Amos Vaata postitust
                  40sed on ju pmst juba vanaema-eas?!
                  on ikka maitseid mõnel.....
                  Seisan üksi mere ääres
                  jalas kollased sandaalid
                  valged, merevahust sääred
                  hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

eesti mees ikka naljalt uusbolševike ei vali...
                    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                      eesti mees ikka naljalt uusbolševike ei vali...
                      õnneks valimine pole kohustuslik ka
                      Seisan üksi mere ääres
                      jalas kollased sandaalid
                      valged, merevahust sääred
                      hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Mina olen pettunud, et Viktoria ei saanud finaali. Mõtlesin ka boikoteerida seda üritust, kuid siis nägin Purga pilti.
                        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                          Mina olen pettunud, et Viktoria ei saanud finaali. Mõtlesin ka boikoteerida seda üritust, kuid siis nägin Purga pilti.
                          Sama siin. Seni kõik minu lemmikud pole järgmisse vooru saanud ja nüüd oli mõte boikoteerida finaali aga siis nägin cannu näidatud Heidy pilti.
                          Ela ja tunne, et elad
                          see on kõige lihtsam
                          filosoofia, mis toimib
                          sule silmad ära vaata
                          tagasi, hinga sügavalt ja
                          hüppa üle iseenda varju
                          tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                            Sama siin. Seni kõik minu lemmikud pole järgmisse vooru saanud ja nüüd oli mõte boikoteerida finaali aga siis nägin cannu pilti.
                            Dude, you are so so gay.
                            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust

minu pere hääled on garanteeritud.

seriously, inimesed, kas te hääletate heidy-2002-purga või heidy-2015-purga eest? olga pühib vabalt selles matšis vastasega põrandat. selline riigikogulanna on meil või? ta eesti keelt ka midagi räägib? dannar oskab vastata?

aga kas inimesed eelistavad purgat, sest ta on eestlane ja ivanova ei ole? vene naised on nii räigelt üle prahi ikka, oskaksin ma vene keelt nagu tofoa demagoogiavõtete tuvastamist virtuaalmaailmas siis ma pigem suunaks oma energia ja pilgud vene naiste poole.

EDIT: LOL, see post mida quotesin, selle all on allkiri: "Algselt postitas Iceman Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige. "

teemas.
                              slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                                seriously, inimesed, kas te hääletate heidy-2002-purga või heidy-2015-purga eest? olga pühib vabalt selles matšis vastasega põrandat. selline riigikogulanna on meil või? ta eesti keelt ka midagi räägib? dannar oskab vastata?

aga kas inimesed eelistavad purgat, sest ta on eestlane ja ivanova ei ole? vene naised on nii räigelt üle prahi ikka, oskaksin ma vene keelt nagu tofoa demagoogiavõtete tuvastamist virtuaalmaailmas siis ma pigem suunaks oma energia ja pilgud vene naiste poole.

EDIT: LOL, see post mida quotesin, selle all on allkiri: "Algselt postitas Iceman Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige. "

teemas.
                                Räägib vabalt, olen ühte intervjuud vaadanud.
                                Elu on lühike, pidu on pikk.

Kommentaar

Working...
                                X