Algselt postitas shefield
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustSeal läheb ka ju ehitajaid ja koritsjaid ja asju vaja. Ma olen üsna kindel, et Katari MMiks valmivatel staadiontel ei pane ükski kohalik tunkesid selga
Ja eks see Euroopa ja Lähis-Ida vahe ongi see, et Euroopas jääd musta tööd tehes ellu, aga Lähis-Idas oled suht inimrämps.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Kranaati läinud lugu enne kärpimist:
Protokoll leitud Ameerika Ühendriikidest mahajäetud indiaani reservaadi lammutustöödelt. Arvatav dateering 16. sajand.
Indiaani Liidu kriisikohtumine.
Sekretär Koitus Rosimannus: „Nii, alustame esimese päevakorrapunktiga. Sõna on palunud tšerokiide juht Jooksev Rõivas. Palun.“
Jooksev Rõivas: „Tänan. Teatavasti on meil kõige pikem merepiir ja viimasel ajal on pagulaste probleem läinud väga teravaks. Kusagil kaugema saare juures läks põhja laev Santa Maria suure hulga põgenikega. Eurooplaste tulv on viimaste aastate jooksul üha tõsisemaks muutunud ja meie ei jõua neid enam vastu võtta. Me oleme humanitaarkriisi lävel, kuna meil pole neile lihtsalt enam vigvame, neitseid ega süüa anda. Palun abi!“
Seminoolide esindaja Pikk Urve: „Ühesõnaga tulime me siin ideele, et teeme kvoodid. Iga suguharu võtab enda juurde teatud osa eurooplasi. Arvestame vigvamite arvu, pindalade arvu ja viimaste sõjakäikude edu ehk neitsite arvu.“
Apatšide Valgele Ust: „See on ebaõiglane. Nad toovad ju haigusi, tapavad meie inimesi, vägistavad naisi. See on ebaõiglus. Tšerokiide Jooksev Rõivas pole ise suutnud rannavalvet korralikult üles ehitada – vibudega on vaja neid laevu lasta, siis nad ei tule kuhugi. Teie aga koguaeg päästate neid, võtate neid vastu, aga siis on hädad käes. Tšerokiid on ise enda multikultiga läbi kukkunud!“
Jooksev Rõivas: „See seisukoht on nüüd küll kontekstist välja tõmmatud. On väiksemaid konflikte, aga üldiselt on sisserändajad siiski põgenikud sõjakoldes Euroopast. Seal on 30 aastane sõda, Rooside sõda. Igasugu hirmsaid asju. Me ei saa neid inimlikult hüljata, aga me lihtsalt ei suuda neid kõiki ise ära toita. Seega oleksid kvoodid hädavajalikud.“
Valgele Ust: „Ma olen kuulnud, et põgenikega koos tulevad ka pühasõdalased, kes tahavad siin enda usku levitama tulla!“
Pikk Urve: „See on küll vale jutt. Nad on ikkagi enamasti tagakiusatud kalvinistid või lihtsalt õnnetud inimesed, kes on kõik enda säästud pannud sellesse, et saada üle mere. Meil on kartul, tomat, tubakas ja vastutus!“
Jooksev Rõivas: „Ja üleüldse, kui te nõus pole, siis me ei anna enam apatšidele spordisaalide ehituseks raha. Ja komantšid võivad enda uutele trammidele ka hüvasti öelda.“
Vaikus
Jooksev Rõivas: „Ühesõnaga on otsustatud. Järgmisel aastal võtate kõik eurooplastest põgenikke vastu. Ja ärge kartke, küll nad kunagi tagasi lähevad, kui olukord nende kodumandril laabub. Olgem sallivamad.“
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldhttp://sport.delfi.ee/news/vorkpall/...ma?id=71598765
Ei olegi armastust igal sammul.
„Loodan, et Eesti võidab. Minul on tegelikult üsna ükskõik. Ma pole siit pärit. Aga tundub, et sulle läheb see mäng korda, loodetavasti te võidate.
Ja sellega seoses tekkis üks küsimus\mõttetera. Huvitav kas või kuidas vastupidine juhtum taksos oleks lõppenud?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitust
"Olen 21-aastane Ida-Virumaalt pärit noormees. Isa poolt soomlane, ema poolt eestlane. Olen kasvanud üles linnas, kus 16,1% elanikkonnast on eestlased. Olen saanud peksa sellepärast, et räägin eesti keelt ning pean end eestlaseks. Mu sõbrad on saanud peksa sellepärast, et on eestlased."
Heh, selleks, et venelastega kakelda ja peksa saada ning anda ei pea asuma linnas kus on nii vähe eestlaseid. Enda kogemus linnast, kus oli umbes neljandik mitte-eestlased ja konflikte on puhtalt rahvuse pinnal kogu aeg olnud. Ei tea muidugi kuidas viimased 15 aastat seal seis on aga enne seda oli see igapäevane.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustHuvitav, kuidas on seotud teema ja selle artikli päises asuv pilt?
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustSee, et immigrandid Rootsi lippu rüvetavad?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustKes nad on siis?
Kommentaar
-
See pilt kohe kindlasti pole tehtud Rootsis, ega Rootsi immigrantide poolt. Pakun, et kuna Rootsi on ka vist neid muhamedi pilapilte avaldanud, siis kusagil araabia maal lisaks Taani jt riikide lippudele põletati ka Rootsi lippu...Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustKuidas te teate, et pilt rootsis tehtud on? Võib olla ongi, kuid mina tausta järgi seda paika panna ei oska.
Siin üks asjalik arutelu ka, vägagi tasemel kommentaaridega.
http://www.poliitika.guru/vahemeri-k...roopa-liidule/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar