Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!
Collapse
X
-
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ei, politsei ei hoia korda igal pool sest neid on selleks liiga vähe. Millega ma ei väida, et vastavaid patrulle on praegu Eestis tingimata vaja. Erinevalt mõnest Soome või Rootsi linnast.
Aga odinlastega on üldiselt selline lugu, et ootaks kõigepealt ära, kas ja mida nad üldse tegema hakkavad. Kui mingi sigadusega hakkama saavad, jõuab kiruda küll ja küll.Kommentaar
-
Tõepoolest ja sinna kuhugi politsei ei jõua ja kus naistel ja lastel abi oleks tõesti vaja (näiteks koduseinte vahel) ei jõua ka need sõdalased.Ei, politsei ei hoia korda igal pool sest neid on selleks liiga vähe. Millega ma ei väida, et vastavaid patrulle on praegu Eestis tingimata vaja. Erinevalt mõnest Soome või Rootsi linnast.
Aga odinlastega on üldiselt selline lugu, et ootaks kõigepealt ära, kas ja mida nad üldse tegema hakkavad. Kui mingi sigadusega hakkama saavad, jõuab kiruda küll ja küll.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ja kui asjad lähevad üle käte, siis on meil hea öelda, et valitsus on süüdi ja ei suutnud ette näha! Üks selline probleem meil juba on ju Euroopas.Ei, politsei ei hoia korda igal pool sest neid on selleks liiga vähe. Millega ma ei väida, et vastavaid patrulle on praegu Eestis tingimata vaja. Erinevalt mõnest Soome või Rootsi linnast.
Aga odinlastega on üldiselt selline lugu, et ootaks kõigepealt ära, kas ja mida nad üldse tegema hakkavad. Kui mingi sigadusega hakkama saavad, jõuab kiruda küll ja küll.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
-
Ma täitsa usun, et midagi sellist võis olla, kuid kui usaldusväärne on "suvaline Twitteri kasutaja"? Kui siin süüditakse pidevalt peavoolumeediat, siis kas peaksime pimesi uskuma täiesti suvalist tviitijat?BVB - VaprusKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar