Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Immigratsioon - Poolt või vastu? KÕRGHARITLASTE ERINURK!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eks see sõltub ka otseselt teemast, olen kõrghariduse inimeste käest kuulnud selliseid pirne, et ise ka alguses ei uskunud, et kas tehakse nalja või mitte.
    Ala stiilis, et dinosauruseid ei olnud olemas, muinasjutt nagu draakonid või et toimunud on lausa 2 maailmasõda jne.

Mis puudutab üldpoliitilisi teemasid, siis siin on põhiline ikka inimese enda huvi antud teemasse süvenemiseks, mitte kas ta on haridusega või mitte.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
      Eks see sõltub ka otseselt teemast, olen kõrghariduse inimeste käest kuulnud selliseid pirne, et ise ka alguses ei uskunud, et kas tehakse nalja või mitte.
      Ala stiilis, et dinosauruseid ei olnud olemas, muinasjutt nagu draakonid või et toimunud on lausa 2 maailmasõda jne.

Mis puudutab üldpoliitilisi teemasid, siis siin on põhiline ikka inimese enda huvi antud teemasse süvenemiseks, mitte kas ta on haridusega või mitte.
      Kui inimese enda huvi on seotud mingite vandenõuteooriate, Hitleri, vabamüürlaste ja muu säärasega, siis olekski vaja allikakriitilisust.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust

hmm,
        aga kui palju neid maailmasõdu siis uuematel andmetel toimunud on?

mul nagu kah vanast ajast meeles et kaks
        1. 1914-1918
        2. 1939-1945

pole muidugi ajaloolane kah...
        Seisan üksi mere ääres
        jalas kollased sandaalid
        valged, merevahust sääred
        hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
          hmm,
          aga kui palju neid maailmasõdu siis toimunud on?

1. 1914-1918
          2. 1939-1945
          See on vabamüürlaste vandenõu.

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
            hmm,
            aga kui palju neid maailmasõdu siis uuematel andmetel toimunud on?

1. 1914-1918
            2. 1939-1945

pole muidugi ajaloolane kah...
            No point ongi, et seda fakti ei tea :/

Kommentaar

Ma olen kunagi kohtunud inimesega, kes ei teadnud, et üldse mingi Maailmasõda kunagi toimunud on. Kui ma julgesin naerda selle peale, siis kähvas, et sina ka ei tea midagi rakutehnoloogiast või misiganes asi see oli, milles ta vägagi kodus oli. Minujaoks olid need niivõrd võrreldamatud asjad, aga tema kui kõrgelt haritud inimese jaoks tundus see vägagi loogiline paralleel.
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

http://www.ohtuleht.ee/683999/ohtule...ick-norbergiga

See kätega vehkiv tattnina nimega Norberg on ju puhas kretiin. Kuidas selliseid tehakse?

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                  http://www.ohtuleht.ee/683999/ohtule...ick-norbergiga

See kätega vehkiv tattnina nimega Norberg on ju puhas kretiin. Kuidas selliseid tehakse?
                  Kuulasin kuni lauseni - immigratsioon on ivesteering. Aitäh ja head aega.

Kommentaar

Working...
                  X