Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Habe

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Habe

Nonii rahvas. Jagage enda muljeid habeme kasvatamisest.

Võtsin ka ette selle teekonna ja otsin kaasvõitlejaid kes selle teekonna ette võtnud või on siin kõik siledad beebinäod.

mul ei kasva veel

Kommentaar

Kui ma noorem olin, siis soovitati kiirema ja parema karvakasvu nimel nägu pealt meega ja seest kanasitaga määrida.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Kui ma noorem olin, siis soovitati kiirema ja parema karvakasvu nimel nägu pealt meega ja seest kanasitaga määrida.
        Vana tuntud tõde. Kuid jätaks parema meelega selle tagavaravariandiks kuna kasvukiirusega probleeme ei ole. Kuidas sul see mõjus siis?

Kommentaar

Habet ei ole vaj akasvatada, see kasvab ise.
          Grow a beard! Grow your beard the right way with our tips, encouragement, and inspiration. Show off your beard in our galleries.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

Milleks? Milleks!
            ★★★★★★

Kommentaar

10 aastat pean voitlust sellega juba, ebanormaalselt kiire karvakasv mul, kui vohada laseks siis jouluvana kandidaat olemas.

Kommentaar

Peale kaitseväge stabiilselt paari nädalane habe olnud. Kord kaks nädala jooksul piirad ja täitsa hea. Suvel proovisin pikkust ka kasvatada, aga väga Osamaks hakkas muutuma.

Kommentaar

Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
                  Milleks? Milleks!
                  mis milleks. näeb rohkem araablasemoodi välja
                  millest tulenevad paljud muud hüved - nagu saab euroopas tasuta rongide ja laevadega sõita jne
                  Seisan üksi mere ääres
                  jalas kollased sandaalid
                  valged, merevahust sääred
                  hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Working...
                  X