Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Euroopa islamiseerumine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Miks rääkida viimasest 100 aastast, räägime hoopis tuhandest. Vt. ka umaijaadide kalifaat, Hispaania, Sevilla jms.

Kommentaar

Tsiteerin:
      Mitmed naised on kirjeldanud uudistekanalitele oma läbielamisi uusaasta öösel Kölni raudteejaamas ning selle lähistel, kus mitukümmend meest naisi ründasid, et neid üle keha katsusid. Rünnaku ohvriks sattunud naised ei liikunud alati üksi.

Kölni katedraali ja raudteejama vahelisele platsile kogunes aastavahetusel umbes 500 meest, kes hakkasid inimeste sekka ilutulestikuvahendeid loopima ja segaduses naiste ümber ringe moodustama ja asju varastama, vahendas "Aktuaalne kaamera".

"Mind katsuti tagantpoolt. Mind katsuti seeliku alt ja minu tagumikku näpiti. Proovisin end kaitsta, liigutades oma käsi tahapoole ning oleksin äärepealt trepilt alla kukkunud. Neid oli nii palju, midagi ei saanud teha," kirjeldas sündmust väidetava rünnaku ohver Evelin Malcherczyk.

Hiljem on hakatud rääkima tuhandepealisest seltskonnast, mis väikestesse rühmadesse jaotununa naisi ahistas. Saksa väljaannetele jutustasid naised, kuidas nad püüdsid vaksalis mitmekümnepealisest meestekarjast läbi pääseda.

"Jalutasime läbi grupi, mis jagunes kaheks ja tekitas meie jaoks koridori. Äkki tundsin kellegi käsi oma tagumikul, seejärel oma rindadel, veidikese aja pärast katsuti mind üle keha. See oli kui õudusunenägu. Me karjusime ja lõime neid, aga nad ei jätnud järele," rääkis 28-aastane Katja, kes juhtunust kohe koos sõbrannaga lähedal olnud politseinikele teatas.

40-aastane Julia sattus oma poiss-sõbraga rahutuste piirkonda hetkel, mil politsei oli raudteejaama sissepääsu blokeerinud. "Õhkkond oli ülimalt agressiivne ja ühel hetkel tundsin selja tagant - ilma, et mu sõber oleks seda näinud - puudutust. Minust haarati veel mitmel korral, saan lausa öelda, et mitmel juhul tundsin kellegi käsi samaaegselt nii enda tagumikul kui ka rindadel," rääkis kölnlanna uudistekanalile WDR.

Julia sõnul olid paljud Kölni raudteejaamas viibinud purjus, ei rääkinud saksa keelt ning ei allunud politsei käsklustele.

"See oli eeldatav, et parempoolsed kasutavad seda, et rääkida: "vaat seda oleme kogu aeg rääkinud". Meil on kindlaid tõendeid, et meestel on immigrandi taust ja seepärast tahame teada, mis juhtus," ütles Põhja-Reini Westfaaleni politseiliidu esimees Arnold Plickert.

Kölni politseijuhi Wolfgang Albersi sõnul reageeris väljakutsele 200 politseinikku. Ta kutsus ka ohvreid tegema kuriteoteateid, et teo tegijaid üles leida. Üht 60st rünnakust saab juriidiliselt käsitleda ka juba otseselt vägistamisena, lisas Albers.

Me ei saa kasutada väljendit "ründaja" praegu, kuid meil on palju kaebusi. Teame, et ründamises toimusid ja neid panid toime 18-35 aastaste meeste rühmad, kes olid araabia või põhja-aafrika päritolu. Me ei tea ründajaid veel, kuid seda peamegi praegu uurima," rääkis ta.

Kölni linnapea Henriette Reker nimetas rünnakuid koletislikeks. Tänaseks kokku kutsutud erakorralisel kriisikohtumisel arutatakse mida edasi teha. Justiitsminister Heiko Maas nimetas neid, kes ei takistanud naiste ahistajaid, kuriteole kaasa-aitajateks. Samas ta rõhutas, et tegemist on uue kuriteoliigiga, mida ei saa põgenikega siduda.

----------- tsitaadi lõpp ------------

Kui nüüd meenutada mingi aasta tagasi käis eestis põhiline arutelu kuidas pagulased/immigrandid majandust elavdavad (või ei elavda). Kuidas teile TÄNA sellised arutelud tunduvad?

Minuarust on viimane aeg meie oma eesti valitsusel ka lõpuks asju õige nimega nimetama hakata.
      Vastasel juhul võib siin juhtuda sarnaseid asju nagu 1934 aastal ja veidi enne. Ja seda kindlasti ei ole eestile vaja.

retsiteerides iseeenast:
      Algselt postitas chac Vaata postitust
      seega, minu arust, tähtsusjärjekorras:
      1. noortel meestel (20-45a) tasuks õppida korralikult relvi käsitsema ja oma peret, oma küla, oma linna kaitsma. st kaitseväest ei maksa viilida, kellel läbitud võibolla maksab gramm tõsisemalt võtta kaitseliitu vms. ka üldkehaline ettevalmistus, võibolla mõni sobiv võitluskunst mingil tasemel ei teeks paha.
      Vaadates kuidas toimunut näiteks 5-10 aasta pärast näiteks Tallinnas ära hoida, siis tundub järjest selgemini et ei ole teist teed. Politsei ei jõua ega suuda ootamatult tekkinud kogunemistele reageerida, enne kui kahju on juba sündinud.
      Ei ole muud võimalust kui meie enda eesti noored mehed (ja miks mitte naised) organiseeruvad ja õpivad ennast ja naisi kaitsma. Et kui tekib olukord siis rahulikult, selgelt ja üheskoos astutaks pättidele vastu.

PS.
      Kindlasti mõni tolerant leiab selle halva idee olevat, aga minu arust iisreal võiks olla meile siin ikkagi eeskujuks.
      Sarnast asja nagu Kölnis, kuskil sealmaal vaevalt oleks lastud sündida.
      Seisan üksi mere ääres
      jalas kollased sandaalid
      valged, merevahust sääred
      hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Eestis on teadaolevalt vaid 20 inimest kes on fluent in Arabic. Hüpakem punti!

Kommentaar

Saksamaa Regensburgi linn arutab naiste alade tekitamist linnaliinibussidesse
          Seisan üksi mere ääres
          jalas kollased sandaalid
          valged, merevahust sääred
          hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
            Saksamaa Regensburgi linn arutab naiste alade tekitamist linnaliinibussidesse
            http://www.delfi.ee/news/paevauudise...se?id=73467553
            Ole mureta, küll siinse foorumi sionistide käepikendused seisavad selle eest, et ka see fakt maatasa teha ja et massiline väljaränne jätkuks. Kõik selleks, et saaks "Suure Iisraeli" jaoks maaalad moslemitest puhtaks.
            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

Kommentaar

http://maailm.postimees.ee/v2/3804519/esimesed-burkiinikeelu-eirajad-said-prantsusmaal-trahvi?_ga=1.38064419.145844078.1459843105 Pole ise absoluutselt burkiini-toetaja ja naiste roll islamikultuuris...

Feministid üllatavad jälle - "Ma tahaks vahepeal täitsa burkat kanda. Tundub mõnusalt privaatne."
              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                "Ma tahaks vahepeal täitsa burkat kanda. Tundub mõnusalt privaatne."
                same.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                  https://www.facebook.com/groups/Wool...7384788623125/

Feministid üllatavad jälle - "Ma tahaks vahepeal täitsa burkat kanda. Tundub mõnusalt privaatne."
                  Mõtled sa konkreetset kommentaari või teemat ise? Kui aus olla, siis tundub mullegi see keeld kummaline. Ilmselgelt mõne mehe lobitöö tulemus, kes kardab, et mood võib ka valgete hulka liikuda ja paljast ihu jääb rannas liiga väheseks.

Ja huvitav oleks ka teada kuidas see reguleeritud on? Konkreetse riietuseseme nimega või öeldakse, et rannas ei või riietega ujuma minna? Kui esimene, siis pole just tegemist eriti efektiivse seadusega.
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                    Mõtled sa konkreetset kommentaari või teemat ise? Kui aus olla, siis tundub mullegi see keeld kummaline. Ilmselgelt mõne mehe lobitöö tulemus, kes kardab, et mood võib ka valgete hulka liikuda ja paljast ihu jääb rannas liiga väheseks.

Ja huvitav oleks ka teada kuidas see reguleeritud on? Konkreetse riietuseseme nimega või öeldakse, et rannas ei või riietega ujuma minna? Kui esimene, siis pole just tegemist eriti efektiivse seadusega.
                    Kuule, ära nüüd sina ka mcniks mine.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                      Kuule, ära nüüd sina ka mcniks mine.
                      Ma ei vaata seda naisõiguse seisukohalt aga selle nurga alt, et raisatakse hulga energiat millegi mõttetu peale - seadusele mis ei tööta või seadusele mis on liiga laialt tõlgendatav. Pealegi ei näe mingit kasu selliste rannariiete keelamises, mis neil riietel viga on? Kui keegi tahab oma keha varjata olgu tal selleks õigus. Aga tegelikult saan ma aru küll, et Mõnu on nende pervoprantslaste paadis ja sealt ka etteheide
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                        Ma ei vaata seda naisõiguse seisukohalt aga selle nurga alt, et raisatakse hulga energiat millegi mõttetu peale - seadusele mis ei tööta või seadusele mis on liiga laialt tõlgendatav. Pealegi ei näe mingit kasu selliste rannariiete keelamises, mis neil riietel viga on? Kui keegi tahab oma keha varjata olgu tal selleks õigus. Aga tegelikult saan ma aru küll, et Mõnu on nende pervoprantslaste paadis ja sealt ka etteheide
                        Mul on siiani ikkagi arusaamatu, et kui palju need naised ise neid burkiine kanda tahavad ja kui palju nad peavad neid kandma, kuna mehed nõuavad. Üldine keelustamine on muidugi üsna kummaline, aga samas ka üsna vajalik, et teatud seltskonnale selgeks teha, et see siin on teine maailm. Ma olen näiteks käinud Saksamaal spaas koos enda naisega. Saksamaa spaasid tead, eks? Ja seal juhtus selline asi, et mina võtsin baaris õlle ja siis lendasid kohale mingid erektsiooniga araablased ja nõudsid ka õlut, et kuna neid diskrimineeritakse ja näiteks toodi mind, et miks sakslasele õlut antakse. Asi lõppes sellega, et need tüübid visati sealt rämedalt välja. Ja, tõsi, mererannas piiramine on imelik, aga Saksamaal on ju näiteks spaas saunas käimine riietes täiesti keelatud. Ala, et naine läheb bikiinides sauna, kus on mehed-naised segamini ja nõutakse alasti võtmist. Elik nutku kodus, meie õues võiks ikka natuke normaalsem asi olla.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                          Ja seal juhtus selline asi, et mina võtsin baaris õlle ja siis lendasid kohale mingid erektsiooniga araablased ja nõudsid ka õlut, et kuna neid diskrimineeritakse ja näiteks toodi mind, et miks sakslasele õlut antakse. Asi lõppes sellega, et need tüübid visati sealt rämedalt välja.
                          Oot misasja, kas siis araablastele keelduti seal õlut müümast või milles see probleem seal seisnes? Erektsioonis?
                          Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
                            Oot misasja, kas siis araablastele keelduti seal õlut müümast või milles see probleem seal seisnes? Erektsioonis?
                            See huvitab mindki.
                            Aga meil on eks ole suur vabadus - vabadus ihu näidata. Täpselt sama suur peab olema ka vabadus ihu mitte näidata.
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                            X