Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Lubadused ja eesmärgid aastaks 2016

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lubadused ja eesmärgid aastaks 2016

Minu 2016 eesmärk on joosta 1000km, st kodust välja ja väke jooksuring. Jalgpallitrenn vms ei lähe arvesse.

Eelmise aasta teema siin: Lubadused-ja-eesm%E4rgid-aastaks-2015

1. Jätta maha tubaka - kuna senimaani pakk snussi päevas, siis hindan kõige keerulisemaks projektiks. Kuid tervise nimel peab üritama.

2. Et aasta lõpuks oleks kogu sissetulekust 30% kõrvale pandud - küllaltki tõenäoline

3. kaotada 1. juuliks kehakaalust 11 kg. 91 kg to 80 kg - Olles korra tee läbi teinud, siis realistlik plaan. Muutes mõneti toidukava ning kellaaegu.

4. Katsun magama saada enne 01:00 - arvestades, et senimaani avg 03:00, siis ei hinda kuigi realistlikuks lõppeesmärgi saavutamist, kuid nagu tubakagagi, siis tervise huvides peab proovima. Siin võib aidata järgnev punkt

5. Ei tööta 2016. aastal rohkem kui avg 30 produktiivset töötundi nädalas (siin all on mõeldut reaalset töötundi) - Viimased 4 aastat avg produktiivsete arv kuskil 50 ligi + juurde ka kaasuv aeg 10 h ulatuses. Ei ole õnnelikumaks teinud selline kütmine. Ja noored oleme vaid korra.

6. Võtan koera - hetkel pikemat aega erinevad arusaamad tõu osas. kui selle saab lahendatud, siis küllaltki realistlik

7. Käin naisega pikemal reisil - kui puhkused klappima saab, siis küllaltki realistlik

7. olen parem ja tasakaalukam inimene kui eelneval aastal - lootma peab

8. Terry Hoitz stiilis joomist maksimaalselt korra kuus - lootma peab

Overall on kõige eeldus see, et Manchester United edestab hooaja lõpuks Arsenali. Kui seda ei juhtu, siis on ei tea, kuidas edasi ja kas üldse.

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
      Manchester United edestab hooaja lõpuks Arsenali.
      Paris lollusi ka ei tasu suust valja ajada.

Kommentaar

Algselt postitas Mehhakas Vaata postitust
        Paris lollusi ka ei tasu suust valja ajada.
        Mul on endal käes kihlvedu just selle sama ennustusega, mille kaotust olen ma pmst juba aktsepteerinud. Aga ma ikkagi puhtalt kiusu pärast küsin:

Mitu korda on sinu eluajal Manchester United lõpetanud Arsenalist eespool ja vastupidi?
        You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas författare Vaata postitust
          Mitu korda on sinu eluajal Manchester United lõpetanud Arsenalist eespool ja vastupidi?
          Arsenal 10, ManU 22

Kommentaar

Mina olen Soccerneti suvekateks sensuaalses vormis (ei ole topelt-Tanel) ja Tanel on Soccerneti suvekatel kaine.
            slimm.ee

Kommentaar

2016. aastal panen vähemalt korra pihku!
              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
              sigpic

Kommentaar

1. 150 raamatut aastaga (6 hetkel loetud). Peaks ilusti jõudma.
                2. Lõpuks võiks need kuradima juhiload ära teha. Aitab pensionäridega bussis loksumisest.

Kommentaar

1. Samuti sel aastal läbida 1000km joostes.
                  2. Läbida maraton alla 3:30, poolmaraton alla 1h30 ja 10km alla 40:00
                  3. Vähem jalgpalli ja muu spordi vaatamist, rohkem jooksmist.
                  4. Lugeda läbi 10 raamatut.
                  5. Läbida vähemalt 12 jooksuvõistlust.
                  Ela ja tunne, et elad
                  see on kõige lihtsam
                  filosoofia, mis toimib
                  sule silmad ära vaata
                  tagasi, hinga sügavalt ja
                  hüppa üle iseenda varju
                  tule koos minuga.

Kommentaar

Working...
                  X