Kapo teema siit välja jättes - halli passiga tegelastel ei peaks olema mitte mingisugust hääleõigust.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Kui arvad, et enam segomaks ei saa minna, siis: "Siseminister ja Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimees Lauri Läänemets tunnistas, et erakonna poolt välja käidud Vene kodanike valimisõigust puudutavates ettepanekutes oli julgeolekuasutuste suur roll ekslik ja seda on plaanis muuta."
Much love kgb.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kahju, et Eestis pole Joe Rogani laadset podcasti - saadaks meite juhtpoliitikud ka sinna. Päeva lõpuks aitaks poliitkuktuuri parandada.
Ma olen kuulanud kolme tema saadetsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustSee väide on 100% vale. Tüüp võtaks naise podcasti lauataha vabalt.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
esiteks, müts maha kõigi ees kes suudavad 3h roganit ja trumpi kuulata... Kamala ilmselt ei läinud, sest teab, et 3h tunni materjali seest annab korralikult erinevat matjerali välja editida. Trumpile see ei kehti, sest ta ajab 95% ajast hülgemöla ning tema toetajad on sellele nkn tuimestatud.
Kommentaar
-
Aga olgem ausad nüüd. Ukraina on sõja kaotanud. Tänu enda ebakompetentsusele ja korruptsioonile. Aga ka Lääne pasiivsele pihkutagumisele ja tühjale mulliajamisele. Mingit vaherahu on vaja, olgu see nii sitt kui tahes. Ja mis sellese kolmandasse ilmasõtta puutub siis tegu on jampsiga. Venemaal puudub tööstuslik - majanduslik baas, et NATO -ga tüli norida. Plus inimresurss. Pluss liitlased.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustAga olgem ausad nüüd. Ukraina on sõja kaotanud. Tänu enda ebakompetentsusele ja korruptsioonile. Aga ka Lääne pasiivsele pihkutagumisele ja tühjale mulliajamisele.
täna ütlevad osad, et sa oled ikkagi debiil
aasta pärast jõuavad eksperdid samale järeldusele
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitust
aastakese eest oleks sa selle lause eest saanud putinisti suuvoodri ordeni
täna ütlevad osad, et sa oled ikkagi debiil
aasta pärast jõuavad eksperdid samale järeldusele
Erinevad eksperdid on eelnevale vähemalt paar aastat juba tähelepanu juhtinud, et sõnade kõrvale on rohkem tegusid tarvis. Lisaks leiab ka kriitikat nii mõnegi Ukraina enda otsuse või otsutamatuse suunas (esimesena meenuvad: täiendava mobiliseerimisega viivitamine, möödunud aasta suvine pealetung, Zelenskõi rahuplaan ja kindlasti neid asju on veel). Aga et pidada Ukrainat ennast põhisüüdlaseks musta stsenaariumi korral, kes võitleb ülekaalukalt suurema vastasega, tundub ikka räigelt ülekohtune. Ukrainale ennustati lagunemist vaid päevadega, aga seda pole juhtunud. Nad on suures pildis ületanud enamus ootusi. Mis aga on poolele teele jäänud on lääneriikide kollektiivne panus.
Ja ei ole see Venemaa nii peatamatu midagi, et peaksime kõik siin valget lippu lehvitama. Siis võiks end ka kohe valmis panna, et see ei jää Venemaa ja ta sõprade viimaseks ampsamiseks oma naabrite kallal. Sellest õpitaks, et lääs on ikkagi liiga killustunud ja uimane ning pole valmis oma mugavustsoonist välja tulema ning ka Iraanidel ja Hiinadel on võimalus panuseid tõsta. Mureneks ka meie enda enesekindlus, et lasimegi jõuga riigipiire muuta. Meil võib küll kamba peale rohkem ressursse olla, aga kui neid polda valmis kasutama, siis on sellest vähe kasu.
Kommentaar
-
Mu arust USA lubatust 10%-ne abi on/oli üsna kõnekas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitust
aasta pärast jõuavad eksperdid samale järeldusele“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustMingit vaherahu on vaja....“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar