320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Hea, et sa tead, minu poliitilisi eelistusi usa valimiste osas. Mida sa veel minu kohta selles osas tead? Stalker much?

Trump toodab lausvalet ja seda on korduvalt tõestatud ja tema väiteid ümber lükatud.
    Ja ma ei viitsi laskuda tõesti debatti stiilis, kas 9/11 oli inside job ja kas Kapten Piht on elus.

Õu nõu! Poliitik vahest valetab. See on küll esmakordne juhtum maailmas. Enivei.. Mõlemad parlamendi kojad on ka vabariiklastele minemas. See ka hea uudis. Kokkuvõttes, USA valis kapitalismi ja marxismi vahel. Kapitalism võitis.
    Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
      rip tädi selzer.
      pollijate sooritusvõime on ikka jätkuvalt üpris kehvake. äki peaks hoopis mingi ahvi puuri panema ja laskma tal banaane valida
      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
        Inimesed päriselt usuvad, et valimistulemusi niimoodi võltsitakse?
        USAs elanutelt kuuleb tihti arvamust/üldistust, et seal pool lompi olev rahvas tundub olema palju vastuvõtlikum erinevatele vandenõueteooriatele (eriti suurlinnadest kaugemal), kui nt meil siin väikses Eestis. Ja seda uskumist väga veidratesse vandenõudesse tundub olema isegi inimeste poolt, kes pealtnäha saavad oma eluga kenasti hakkama.

Meil siin EKRE aga jaurab valimiste võltsimisest mitte sellepärast, et enamus nende juhtfiguure päriselt arvaks, et võltsitakse, vaid nad teavad, et selle mantra ketramine garanteerib neile mingi koguse rahulolematute hääli. Ja see rahulolematus ei pea olema üldse tulenev sellest, et kuidas hääli kogutakse ja kokku loetakse. Kogu seda ebausaldamatust annab lihtsalt ka iga muu suvalise teemaga liita ja lahutada, kuidas parasjagu endale sobiv on ning sellega saab liimile hulk neid, kes tunnevad, et on millestki ilma või kõrvale jäetud.

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust

USAs elanutelt kuuleb tihti arvamust/üldistust, et seal pool lompi olev rahvas tundub olema palju vastuvõtlikum erinevatele vandenõueteooriatele (eriti suurlinnadest kaugemal), kui nt meil siin väikses Eestis. Ja seda uskumist väga veidratesse vandenõudesse tundub olema isegi inimeste poolt, kes pealtnäha saavad oma eluga kenasti hakkama.

Meil siin EKRE aga jaurab valimiste võltsimisest mitte sellepärast, et enamus nende juhtfiguure päriselt arvaks, et võltsitakse, vaid nad teavad, et selle mantra ketramine garanteerib neile mingi koguse rahulolematute hääli. Ja see rahulolematus ei pea olema üldse tulenev sellest, et kuidas hääli kogutakse ja kokku loetakse. Kogu seda ebausaldamatust annab lihtsalt ka iga muu suvalise teemaga liita ja lahutada, kuidas parasjagu endale sobiv on ning sellega saab liimile hulk neid, kes tunnevad, et on millestki ilma või kõrvale jäetud.
          Selles on süüdi X-Files, MI, MIB ja kogu Hollywood!

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

See, et mingihetk kõik lausvalet toodavad see on ilmselge, Kamala Harris tootis ka siin Usa sõjaväe asjade kohta lausvalet, kus Usa navy vennad naersid ja ümberlükkasid. Ma ei pea Stalker olema, aga kui sa Trumpi nimeliselt pasaloopijaks tembeldad ja ainult Trumpi välja tood, kes on valesid fakte esitanud, siis sellega sa ju ütledki oma poliitilise eelistuse otse välja.
            Eee. Ei
            Ma nimetan ka PPP tondiks, aga mulle on vastuvõetavad mõned RE vaated. Ma nimetan Reinsalu tondiks, aga mulle on vastuvõetavad mõned Isamaa vaated. Ma nimetan Trumpi pasaloopijaks, sest ta on massivne pasaloopija ja vale levitaja. Ning jah vs Harris on tal kõva edumaa selles osas.
            Mul tõesti pole eelistust, kumb saanuks USA presidendiks. Üks on tropp ja ettearamatu, teine .... teisest ei saa ka midagi aru.
            Sellest oli ka mingi algse postituse point - kuidas nii suure riigi peale ei leita kahte normaalset inimest kummagi partei etteotsa. Aga noh, jaurame siin parem edasi, et kumb ikka mustem on sest see ju tegelikult ongi kogu point...

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust

See on vähemalt hunnikul inimestel EKRE ladvikus siiras usk. Päriselt.

Kommentaar

Obama oli ju see nö normaalne vend, aga kas ta majanduse ja julgeoleku möttes hea oli....pigem ei

Kommentaar

Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
                  Ma vaatasin 2020. aastal demokraatide debatte (noh, see aasta ikka maruigav, kummalgi parteil pärisheitlust ei olnud...). Sealt meenub, et Kamala on sellises formaadis ikka päirs halb. Ehk, noh, kehvast debatist alguse saanud kisa peale Biden Kamalaga asendada, palju õnne!

P.S. Võtan vastu kihlvedusid, et Kamala saab alla 200 valijamehe hääle.

200 valijameest on Harrisel siiski koos,

aga kuna Trumpil on veel ainult 4 puudu ja lugemata osariikidest enamuses juhiv, siis saatis ka Zelenski oma õnnitluse juba ära

GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust

200 valijameest on Harrisel siiski koos,

aga kuna Trumpil on veel ainult 4 puudu ja lugemata osariikidest enamuses juhiv, siis saatis ka Zelenski oma õnnitluse juba ära
                    Päris nii halvasti ikka ei läinud, jah. Aga ikkagi kindel kaotus, kuigi korra tundus, et ehk ikka demokraadid pääsevad.

Kommentaar

Kahjuks jah see see keskmine Ameerika osa on peast ikka küpse mis küpse.

See, et me elame Universumis kus mingid inimesed päriselt kellegi sellise poolt hääletavad on juba metsik. Mul on lihtsalt väga kahju ja veidi hirmus nende kõigi pärast, keda see koha peal negatiivselt puudutab.

Kommentaar

Trump kasutas osavalt enda kasuks ära ka suurkuulsuseid nagu Musk jne

Mõnes mõttes ma ei imesta ka et Kamala populaarsus nii ei lennanud, pold ju kaua aega tagasi kus keegi ei teadnud temast veel midagi. USAs "Kaljulaidi" teha ei saa.

4 aastat nüüd Trumpi, hull värk rsk, loodetavasti ta välispoliitikale keskenduda ei jõua/oska/taha/ei lasta.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                          Trump kasutas osavalt enda kasuks ära ka suurkuulsuseid nagu Musk jne

Mõnes mõttes ma ei imesta ka et Kamala populaarsus nii ei lennanud, pold ju kaua aega tagasi kus keegi ei teadnud temast veel midagi. USAs "Kaljulaidi" teha ei saa.

4 aastat nüüd Trumpi, hull värk rsk, loodetavasti ta välispoliitikale keskenduda ei jõua/oska/taha/ei lasta.
                          Jep seda kindlasti, enda poolsel vaatlusel ma ütleks, et paljud mõjukad kes lõpuks välja tulid Kamalat ja Siniseid pooldama, jäid sellega hiljaks. Seda kõike oleks pidanud tegema palju palju varem. Sellega said Punased kindlasti edu ja Ameerika keskmised Osariigid olid kindlustatud.

Instead of the first female president, the USA elected the first felon president
                          Üks lemmik tsitaate sellisest 5 minutisest Twitteri scrollimisest.

Kommentaar

Nojah, mis siin ikka, eks nüüd oodata tema meeskonda (välis/kaitse), enesestmõistetavalt varjutab korraks kõik muu.

Swedbanki töötajad kurtsid omavahel, et töötavad „pesumasinas“, ning panga tippjuhid arutlesid, kuidas politseinikud üle kavaldada – nõnda selgub tänavu lõpetatud rahapesu kriminaalmenetluse materjalidest.

Kommentaar

Propaganda-meedia sai tagasilöögi. Eks näis, milliseks kujuneb Trumpi sats, kuid hetkel paistab, et seal saavad pigem olema tulemusele (mitte tegevusele) orienteeritud inimesed.
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Jake Sullivanist hullemat ikka ei saa olla

Kommentaar

Working...
                                X