Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas budu Vaata postitustKas sa siis seda pead normaalseks?
Ei, ma ei pea seda normaalseks, ma pean seda üli-super-hüper-megavõimaluseks ja lahenduseks, mille sarnast peale Eesti pakub maailmas ehk veel max paar riiki.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustmida ma normaalseks pean? et kas pean normaalseks seda, et eestis saab ema/isa olla palga säilitamisega 18 kuud järjest kodus?
Ei, ma ei pea seda normaalseks, ma pean seda üli-super-hüper-megavõimaluseks ja lahenduseks, mille sarnast peale Eesti pakub maailmas ehk veel max paar riiki.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustmida ma normaalseks pean? et kas pean normaalseks seda, et eestis saab ema/isa olla palga säilitamisega 18 kuud järjest kodus?
Ei, ma ei pea seda normaalseks, ma pean seda üli-super-hüper-megavõimaluseks ja lahenduseks, mille sarnast peale Eesti pakub maailmas ehk veel max paar riiki.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÄra hakka mingite faktidega siin jälle vehkima. Budul on oma tõde, sinul on oma tõde. Ekre võidab!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustSa vist ei saanud üldse aru millest jutt? Rein tõi konkreetse probleemi välja aga sina lalised siin millegist muust!
Kommentaar
-
naine hoiab kodu korras, teeb iga õhtu 2h ahju ees süüa, kasvatab ja kantseldab lapsed ülesse, toob poest õlle, avab selle ning annab kannab jalkamängu ajal ette. Ühel õhtul tuleb budu koju ja vaatab, et prügikast on välja viimata ning lausub naisele: "eks see näitabki sinu üleüldist suhtumist minusse".
Kas nii?
Kommentaar
-
Algselt postitas budukas Vaata postitustAlati saab ju sotside hääli anda jääb vägisi mulje, et keegi EKRE omadest on Allarsile varba peale astunud, igas postituses on näha vihkamist. Vihkamine on nii sotside teema. Kiusu pärast otsustasin, et teen oma valiku Jürgen Ligi või Jaak Madisoni vahel.
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustpikk muretsemine
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustVapustav. Kui auväärt kandidaat ei ajaks sellist ümbernurga hülgemöla, vaid kuulaks, mida Ossinovski tegelikult räägib ja olulistest asjadest arvab, saaks ta ka aru, et see mees on 100% õiges kohas. Mingi kuradi imago ja iseloom ei maksa midagi võrreldes väärtustega.
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustSelle argumendiga sõidad poliitikas küll kaugele.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusträägid ehke enda sõprade klubi juhi perekondlikust taustast siis ka?
p.s. oled juba poliitik, selgelt näha. Ennist "keegi" ei maininud, et sobiks iseloomult paremini, vaid mina mainisin, et kui reformil (sealjuures ka kellelgi teisel) oleks juht, kes actually oma vaadete eest sellisel moel seisaks, saaks ta 40% häältest.
Sa räägid Kristina Kallasest? Pole kunagi ta perekonnaga kokku puutunud, ega ka sellel teemal rääkinud, niiet tean täpselt sama palju kui meediast läbi on käinud.
Kommentaar
-
Eks aastate jooksul on valimisdebattidel kõiksugu lollusi kuuldud, aga eilne roheliste jutt, et väljaehitatud riigipiir takistab loomade vaba liikumist ja selle võrdlus Berliini müüriga, oli ikka juba kõrgem pilotaa˛."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar