Algselt postitas budu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas budu Vaata postitustAga palun too välja, mida nad siis jama ajavad, võrreldes teistega!? Jah neile ei meeldi pederastia, jah neile ei meeldi tippspetsialistid Lähis Idast ja Aafrikast. Jah nad ei poe Brüsselile pepusse. Sina otsid ainult negatiivset, aga neil on päris palju väga õigeid asju. Sinu jutust tuleb välja, et teiste jutt on puhas kuld ja nad täidavad kõik oma lubadused. Ava oma silmad!Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustEKRE hirm on ikka mõnel mehel ikka meeletu
*Soros käskis küsida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustPagulased ja peded ikka magada lasevad?*
*Soros käskis küsida.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMida sa sellega saavutad? Näitad, et oled badass rebel? Anarhist?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustSuusapunt on edukalt valimised täiesti varju jätnud. E-häälte arv kasvab mühinal nagu ikka. Kui suure edu reform sisse saab, kas on võimeline ka kesk sellest lõpuks kasu saama, valimisviisi harjumuste muutumise pealt näiteks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc.Ka mina olen siiani segaduses.
Isamaa oma reinkarnatsioonide ja liba rahvuslusega on eriti võlts.
Kesk leping ühtse venemaaga jne.
Ref Üliliberaalne majandusmudel pole päris meile. Siimu vari ja autrollo.
Ekre poolt ei saa juba selle pärast hääletada , et nad on ekre.
Sotsid kelle poolt olen siiani hääletanud. Näitasid oma selgrootust Reinsalu keissi puhul. Ja aina rohkem meenutavad äärmuslasi. Pluss Jevgeni muutub aina rohkem ebameelivamaks poliitikuks.
Vaba ja 200 meenutavad mulle korpi ja ohjeldamatud õllejoomist.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustSoe soovitus: unusta kõiksugu stigmad, mida konkurendid kellelegi kaela on riputanud, ning vali erakond, mille maailmavaade peaks kõikide märkide järgi sinu nägemusega kokku sobituma. Kõiksugu Ühtse Venemaa lepingud, Autorollod jms kammajaa on riigi juhtimise seisukohalt täiesti ebaolulised.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa mõtlesin kolmapäeva hommikul ikka hobust vahetada, aga läks meelest ära ja nüüd pole enam midagi teha. Hääle sai täiesti tundmatu nimi kuskilt nimekirjade põhjakihtidestAlgselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustHomme peaks ju saama häält vahetada, ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustHomme peaks ju saama häält vahetada, ei?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar