mis värk oli valitsusevahetusega üle 2a tagasi, siis ju KE oli ka opositsioonis, aga koos SDE ja Isamaaga lõid REFi minema?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Diftong Vaata postitustYana Toom:" EKRE valija ei oska kasutada interneti " HAHAHAHAHAHAAlgselt postitas saaaaar Vaata postitustKeskmine EKRE valija ei oska paljusid asju mida normaalsed valimisealised inimesed võiksid osata, niiet see on vist 1. asi milles ma Yanaga nõus olen.
Tegelikult Yana ütles, et oskab küll kasutada (nagu E-hääletuse tulemustest näha on). Ehk seltsimehed peseksid kõrvad puhtaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustTegelikult Yana ütles, et oskab küll kasutada (nagu E-hääletuse tulemustest näha on). Ehk seltsimehed peseksid kõrvad puhtaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga mul on sotside kaotuse üle isegi hea meel. Viimaste aastatega on nad kaotanud mingid mõnuagendid enda jauramisega, aga kindlasti võitnud mingid mcnamarad. Et palju õnne, laske edasi.
kas keegi pakuks tl;dr versiooni miks EKRE kohtunikke ei salli ning kohtud riigikogule tahab allutada?Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustno ma usun, et mäger on koguaeg sotse valinud.
kas keegi pakuks tl;dr versiooni miks EKRE kohtunikke ei salli ning kohtud riigikogule tahab allutada?
EKRE ei salli kohtunikke, kuna tänu kohtunike valimisele oleks võimalik ka põhiseaduses kehtestatud korda vastavalt poliitilisele soovile muuta. Ehk kui siiani peavad poliitikud enda soovidega arvestama seadusega, siis sellise muudatuse järel peaks seadus arvestama poliitikutega.
Kommentaar
-
Nende valimiste Suurim Kaotaja äsja ETV-s: "Paremäärmuslik laine on suurem, kui me arvata oskasime. /.../ Me ei ole ise suurt midagi valesti teinud."
Seda Suurim Kaotaja targu ei maini, et "paremäärmusliku laine" peaarhitekt oli tema ise koos oma kaaskonnaga.
Mis kuradi planeedil see Ossinovski elab, öelge mulle, palun?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustNende valimiste Suurim Kaotaja äsja ETV-s: "Paremäärmuslik laine on suurem, kui me arvata oskasime. /.../ Me ei ole ise suurt midagi valesti teinud."
Seda Suurim Kaotaja targu ei maini, et "paremäärmusliku laine" peaarhitekt oli tema ise koos oma kaaskonnaga.
Mis kuradi planeedil see Ossinovski elab, öelge mulle, palun?
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustno ma usun, et mäger on koguaeg sotse valinud.
kas keegi pakuks tl;dr versiooni miks EKRE kohtunikke ei salli ning kohtud riigikogule tahab allutada?
Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKuulge, poliitikagurud. Üks loll küsimus. On meil euroopas olemas mingi riik, kus on naispresident ja naispeaminister korraga ametis? Või kui läheb hästi, siis Kallas ja Kaljulaid oleksid esimesed?
Kommentaar
-
Kommentaar
-
ma mõtlen, et...
(sorry ma ei oska tweeti panna siia) Karoli Hindriks: Palju õnne @kajakallas See on võit nii Eestile kui ka tüdrukutele. This is a victory for Estonia as well to all girls worldwide #valimised2019"
ma mõtlen, et kui mingi vähegi adekvaatsem meesettevõtja oleks praegu kirjutanud :"See on võit nii Eestile kui ka meestele"...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar