Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
Intelligentne inimene oleks täiesti adekvaatselt vastanud sellele "ründamisele", mitte hakanud soiuma, et Hitler oli lahe säga.
Kodutöö tuleb ära teha. Ajakirjanik tegi ära, EKRE saatis esindaja mütsiga lööma, aga tase oli kahjuks selline, et polnud mütsigi kaasas ja see koht, kuhu müts käib - seal puhub tuul.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustEkre on idiootide kari ja debiilikud...
Olen selle analüüsiga päri.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitust+1
Olen selle analüüsiga päri.
Õnneks Hitleri Saksamaal kõik debiilikud ja idioodid saadeti laagrisse. Ma ei väida, et Hitler ei teinud palju halbu asju, aga kellele ei meeldiks kui kõik idioodid ja debiilikud on laagris?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKas sa oled Vilja Kiisler ja rebid asju kontekstist välja?
Õnneks Hitleri Saksamaal kõik debiilikud ja idioodid saadeti laagrisse. Ma ei väida, et Hitler ei teinud palju halbu asju, aga kellele ei meeldiks kui kõik idioodid ja debiilikud on laagris?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSaime juba aru, Hitler oleks sind TASUTA laagrisse saatnud, nahhui sa eputad siin sellega nagu mõni uusrikas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSa said valesti aru. Ma ei öelnud, et sa oled sobimatu idioot ja debiilik ära rebi kontekstist välja. Ma ütlesin, et sa oled idioodina ja debiilikuna sobimatu.
*Sõnumi kiitis heaks MTÜ Kolmas Reich.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustPalun saada mulle oma ema number või ütle talle edasi, et abordiks pole mitte kunagi liiga hilja.*
*Sõnumi kiitis heaks MTÜ Kolmas Reich.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustEga Aaria rass muidu ei kasva kui kõik aborti teevad. Maailm jääb muidu liidriteta.
Vabandan ka Nasfali eest, et me seda teemat siin nüüd risustasime, kell võimu võib selle mujale tõsta
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustHahahahaa heakene küll aga sa ikka tead, et kogu natside mütoloogia on suuresti ühe mehe kokkuklopsitud luulud?
Vabandan ka Nasfali eest, et me seda teemat siin nüüd risustasime, kell võimu võib selle mujale tõsta
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustOle nüüd ega ma Mein Kampfi usuline ei ole. Aga nali naljaks ja võib selle teema tõesti rahus mujale ära tõsta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustOi kui rõõmustav oli Mikseri demagoogilist praegu vingumist AK-s näha.
Nii hoida!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar