Algselt postitas Saint13
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Saint13 Vaata postitustÜldiselt on tehtud töö hulk ikka palgaga korrelatsioonis või kuidas? Kui sinna lisada see, et üks osa on investeerinud osa aega ja muideks ka vaeva haridusse, mis annab natuke (mitte palju) parema tunnipalga, siis tundub hiljem saadav töötasu mulle ikkagi väga hästi olevat korrelatsioonis tehtud töö hulgaga.20 LEGEND
Kommentaar
-
Tänan teid kõiki kaasamõtlemast . Suure osaga nõustun ja ma usun, et mõtlen suures osas teiega samamoodi tegelikult.
Väga toetan tööpanusele vastavat palka. Algkapitali roll on tõesti suur, nagu kirjutas vtp ning nende kapitalikunnide panus tõesti ei vasta nende tööpanusele, eriti kui see kapital on päritud.
Nende astmete korral, mis meil praegu on, ehk siis 1200-2000 ja 2000+, kaotavad kõige rohkem just ühiskonna kõige suuremad töörügajad. On nendeks siis arstid, kes teenivad täpselt selle piiri peal või pmts ükskõik mis ametipidajad, kes lisaks 40 tunnisele nädalale teevad veel lisa.
Kui teenid kuus 5000, siis tõesti suva sellest 500-sest maksuvabastusest.
Väga toetan sellist ühiskonda, mis suudab kõikidele inimestele luua võimaluse teenida nii palju, kui ta vaeva viitsib näha. Arvestades tasuta kõrghariduse olemasolu Eestis, on see suures plaanis võimalik.
Plastic, ma ei hakka sellele 100% turumajanduse jutule vastama, kuna see ei ole kindlasti nii, nagu ma mõtlen. Lihtsalt kommentaar, et nt Hollandis teenivadki arstid 7x keskmist palka ja ei ole täielikult kindlustusel põhjuneva süsteemiga tegemist.
Kommentaar
-
Elu pole mingi heategevus. Kes teenib rohkem see maksab ju nagunii rohkem, mis kuradi solidaarsusest siin räägitakse. Kui ma teenin kahekordset eesti keskmist palka siis 2000€ neto juures paneb riik enda taskusse veel lisaks 1500€. Miinimumi teeniva inimese pealt laekub riigikassasse heal juhul 200€. Kui palju veel peaks riik minu tehtud töö eest saama, et te rahul oleksite?
Kommentaar
-
Algselt postitas saaaaar Vaata postitustElu pole mingi heategevus. Kes teenib rohkem see maksab ju nagunii rohkem, mis kuradi solidaarsusest siin räägitakse. Kui ma teenin kahekordset eesti keskmist palka siis 2000€ neto juures paneb riik enda taskusse veel lisaks 1500€. Miinimumi teeniva inimese pealt laekub riigikassasse heal juhul 200€. Kui palju veel peaks riik minu tehtud töö eest saama, et te rahul oleksite?
A sa oled uurinud kuhu see lisa 1500 läheb? pensionid on vaja välja maksta ja meditsiin vajab ka raha, ja need ei ole odavad.
ehk väike riik, suurenev pensionäride osakaal ja nii see on. samas ei ole meil ettevõtte tulumaksu traditsioonilist ega varamakseCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saint13 Vaata postitustTänan teid kõiki kaasamõtlemast . Suure osaga nõustun ja ma usun, et mõtlen suures osas teiega samamoodi tegelikult.
Väga toetan tööpanusele vastavat palka. Algkapitali roll on tõesti suur, nagu kirjutas vtp ning nende kapitalikunnide panus tõesti ei vasta nende tööpanusele, eriti kui see kapital on päritud.
Nende astmete korral, mis meil praegu on, ehk siis 1200-2000 ja 2000+, kaotavad kõige rohkem just ühiskonna kõige suuremad töörügajad. On nendeks siis arstid, kes teenivad täpselt selle piiri peal või pmts ükskõik mis ametipidajad, kes lisaks 40 tunnisele nädalale teevad veel lisa.
Kui teenid kuus 5000, siis tõesti suva sellest 500-sest maksuvabastusest.
Väga toetan sellist ühiskonda, mis suudab kõikidele inimestele luua võimaluse teenida nii palju, kui ta vaeva viitsib näha. Arvestades tasuta kõrghariduse olemasolu Eestis, on see suures plaanis võimalik.
Plastic, ma ei hakka sellele 100% turumajanduse jutule vastama, kuna see ei ole kindlasti nii, nagu ma mõtlen. Lihtsalt kommentaar, et nt Hollandis teenivadki arstid 7x keskmist palka ja ei ole täielikult kindlustusel põhjuneva süsteemiga tegemist.
Mulle endale ka see konkreetne lahendus ei meeldi, sest täpselt sama progressiivsuse efekti oleks võimalik saavutada ka ühetaolise maksumiinimumiga. Mulle nt istuks väga hästi, kui maksuvaba olekski ala 1200 eur ja sealt edasi lastaks 30% piirmääraga kõigile ühe rauaga. Süsteem oleks lihtne ja loogiline ning progressiivsus samuti tagatud.20 LEGEND
Kommentaar
-
Eesti rahvas, sa oled ära teeninud kõik, mis sulle osaks langeb! Valimised on läbi ja eriliste üllatusteta. Ainus viimastel kuudel natuke ennustamatu areng oli Isamaa ootamatult tugev tulemus, aga seegi ainult rõhutab tõdemust, et parim argument demokraatia vastu on keskmine valija.
Päris naljakas arvamus avaldus.
Miks valivad inimesed sotse? Kuigi Marxi ideede avaldamisest on juba üle poolteise sajandi, osatakse seda siiani millegi uudse ja progressiivsena pakkuda ning usul vabadusse, vendlusse ja üldisesse õiglusse on tõesti lausa religioosset fluidumit. Ja nagu Kivisildnik mainis, on sotsid tapnud kõigest sadakond miljonit inimest, nii et inimkonnal on praegu ressurssi lausa 70 sotsialismi võidu jagu. Sel aastal oli olukord võib-olla veel haruldaselt terav, sest kõik töötavad inimesed said maksudeklaratsiooni täites oma laksu kätte ja kuna patoloogilisi masohhiste on siiski väga vähe, jäid sotside poolt hääletama ainult need, kes ei tee tööd.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSotse kommunistidega võrrelda on okei aga EKREt natsidega võrrelda ei tohi? Mis loogika siin on?
Keskmine ekreiit vist väga vastu ei vaidlegi.
Tegelikult ju ilma sotsideta ekret ei oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas VaatanEtte Vaata postitusthttps://www.ohtuleht.ee/944624/ats-m...tu-uimerdamise
Päris naljakas arvamus avaldus.
Miks valivad inimesed sotse? Kuigi Marxi ideede avaldamisest on juba üle poolteise sajandi, osatakse seda siiani millegi uudse ja progressiivsena pakkuda ning usul vabadusse, vendlusse ja üldisesse õiglusse on tõesti lausa religioosset fluidumit. Ja nagu Kivisildnik mainis, on sotsid tapnud kõigest sadakond miljonit inimest, nii et inimkonnal on praegu ressurssi lausa 70 sotsialismi võidu jagu. Sel aastal oli olukord võib-olla veel haruldaselt terav, sest kõik töötavad inimesed said maksudeklaratsiooni täites oma laksu kätte ja kuna patoloogilisi masohhiste on siiski väga vähe, jäid sotside poolt hääletama ainult need, kes ei tee tööd.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas Keskerakond läheb EKRE ja Isamaaga oma poliitikat ja maailmavaadet elluviima?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas Keskerakond läheb EKRE ja Isamaaga oma poliitikat ja maailmavaadet elluviima?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar