Algselt postitas futbolidipaul
Vaata postitust
Mis puudutab sinu üleskutset teatud inimesi mitte järglasi saama, siis paraku su üleskutse on kurtidele kõrvadele. Ei viitsi päris täpselt otsida, aga on meelde jäänud, et vaesemad ja keskmisest rumalamad paljunevad aktiivsemalt kui targemad/edukamad/rikkamad.
Mis puudutab lastekodusid: iga laps kes seal elab 1 liiga palju. Iga sealse lapse esimene unistus on ilmselt pere( erinevalt tava perede laste ps ja bs asjadest). Statistikat mul võtta ei ole, aga ma olen veendunud, et lapsendavad paarid soovivad saada võimalikult väikest last ja vanuse kasvades väljavaated lapsendatud saada kahanevad. Ja mis puudutab joodikuid, kes ei suuda oma laste( ja ka iseenda) eest hoolitseda on see ikkagi meie ühiskonna viga. See millest sa räägid on ikkagi väga erandlikud juhtumid ja oma töö tegemata jätnud nii lastekaitse, politsei, naabrid ja perekond. Jah selllised inimesed on olemas, aga mis me nendega tegema siis peaks? Kas kastreerima? Oooops seda juba eelmise sajandi 30ndatatel ja 40ndatel ühes riigis prooviti- tänapäevased liberaalsed ja demokraatlikud inimesed paraku seda riiki eesrindlikuks ei pea.
Tahtmata rohkem õli tulle valada ütlen oma lõpplause ja seejärel suundun öösse: perekonna ja inimkonna suuruse reguleerimise meetmena ei pea ma seda õigeks. Eriti toetan ma Ekre arusaamas selles, et seda ei peaks tegema meie ühisest Haigekassa eelarvest mitte meditsiinilistel põhjustel.
On olemas kordades odavamaid meetmeid, kuidas hoiduda rasestumisest- parim neist haridus ja haritus.
Kommentaar