Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSelles sõnasõda oligi, et mida teha, kas teha ja kuidas teha. Kui toimetuse sisu on indiviididest lähtudes konservatiivsetest ultraliberaalideni välja, siis sellised olukorrad ongi üsna debateeritavad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Tore on lugeda erinevatest kommentaariumitest mingisuguste inimeste tõsimeelseid kraaksatusi, et uus loodav valitsus teeb selle riigi korda, roogib sitast puhtaks ja mida kõike veel. Ma ei hakkagi end vaevama sellega, mida üks või teine inimene seal täpsemalt mõtleb. Noh, tegelikult ma ilmselt siiski võin aimata, millised need vastused oleks. Pigem on aga küsimus selles, milline ja kui suur saab olema see pettumus ja kui kaua läheb aega selleks, et eelnevalt mainitud viisil arvajad saavad aru, et nad peavad endiselt enda tööd edasi tegema, mille eest oluliselt rohkem maksma ei hakata, et poes on toit ikka kallis, et kütus ei lähe odavamaks, et keegi ei värvi ta välipeldikut üle jne. Ehk kas loodav valitsus saab mängida pikemalt kaardiga, et REF ongi riigi varasemalt nii perse keeranud, et mõne aastaga pole seda võimalik remontida, mistõttu inimesed usuvad siiralt edasi, et nende elu läheb paremaks või jõuab see arusaam siiski üsna peatselt kohale, et tegelikult eriti midagi ei muutu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustNo siis oleme ühes paadis, sest ma ka ei arva, et 100.000 inimese otsust võiks naeruvääristada või neid kõiki valimatult sõimata.
Küll on mulle vastumeelne EKRE poliitikute käitumine, lausvaled ja ähvardamine. Nii nagu mulle ei meeldinud kunagi roppusi pilduv Michal, üleolev Saar, keskmist eestlast lolliks pidav Ergma või end puutumatuna tundev Ligi. Kurb kui inetult käituvad poliitikud saavad ennast erakonna taha peita teadmisega, et valijad pimesi neid õigustada püüavad, sest just sellise kultuuri on nad oma vastandamistega loonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMind isiklikult huvitab kõige rohkem paar uut indiviidi ja nende edasipidine roll.
Baruto
Üllar Saaremäe
Šmigun Vähi
Siim Pohlak
Raivo Tamm
Moonika Helme
Leo Kunnas
Kaalep ei vääri tähelepanu.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustMeenub et Kallasele anti korraldus valitsus koostada Kaljulaidi poolt. Reform vist vaatab ainult pealt ja ootab EKREIKE tulemust?
nüüd lõpuks tõesti antiGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustVõtaks sõnad eesti rahvale tagasi, ainult 100 tuhat neist võiks ennast täna maha lasta ja maailm oleks parem paik. Kahjuks vasakpoolsete hulgas ekstremiste väga vist pole, keegi võiks ratase maha lasta.
Aga sinuga peaksid tegelema jõustruktuurid. Sa oled täpselt samasugune nagu need inimesed keda sõimad.
Kommentaar
-
Algselt postitas VaatanEtte Vaata postitustMinule isiklikult käib ka tugevalt vastukarva hetkeline situatsioon.
Aga sinuga peaksid tegelema jõustruktuurid. Sa oled täpselt samasugune nagu need inimesed keda sõimad.
Ehk on mu viga selles, et mina isiklikult arvan, et need samad 100 000 valijat ainult itsitavad selle peale kui üks ekre poliitik vande ajal white poweri märki lehvitab.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEksisin, olen nõus, paar jooki plus väga tugev pettumus ühiskonnas ei ole hea kombo. Vähemalt erinevalt enamusest foorumikeskkonnast olen seda nõus tunnistama.
Ehk on mu viga selles, et mina isiklikult arvan, et need samad 100 000 valijat ainult itsitavad selle peale kui üks ekre poliitik vande ajal white poweri märki lehvitab.
Nii jätkata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEksisin, olen nõus, paar jooki plus väga tugev pettumus ühiskonnas ei ole hea kombo. Vähemalt erinevalt enamusest foorumikeskkonnast olen seda nõus tunnistama. Vabandan kõigi ees kes said häiritud.
Ehk on mu viga selles, et mina isiklikult arvan, et need samad 100 000 valijat ainult itsitavad selle peale kui üks ekre poliitik vande ajal white poweri märki lehvitab.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustRaimond siis lännu Keskist.
BTW, palju on vaja saada üksikkandidaadil Eurovalimistel hääli, et Brüsselisse saada?Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar