Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMa loodaks siiski ennekõike, et Kuusik ei ole tegelikult naist peksnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMa olen ka vägivalla vastane, aga kui ta tõesti peksnud ei ole, siis oleks EE-l küll kehv perspektiiv.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEE ei läheks eales sellist lugu kaheldes kirjutama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEE ei läheks eales sellist lugu kaheldes kirjutama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustRuuben Kaalep oskab hästi libakontosid teha. Seega IT-valdkond sobib talle.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustaga ikkagi, äkki pole teie tõendid näiteks legaalsed?
Ekspress ei ole mingi faking Nelli Teataja. Isegi Ratas ütleb oma ümmarguse jutuga, et seis sitt.
Kuusikule visiitkaardid trükiti ikka ära juba?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustaga ikkagi, äkki pole teie tõendid näiteks legaalsed?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustaga ikkagi, äkki pole teie tõendid näiteks legaalsed?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo offens, aga nüüd vajan ma küll tõlget.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitusta mis sa ise arvad mõnnar? et noh, su kogemused ajakirjanduses ja värgid. sul peaks olema eos juba omad kahtlused, kes ajab sitta?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo offens, aga nüüd vajan ma küll tõlget.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitusta mis sa ise arvad mõnnar? et noh, su kogemused ajakirjanduses ja värgid. sul peaks olema eos juba omad kahtlused, kes ajab sitta?
Küll "Objektiiv" ja "Uued Uudised" oma materjali varsti letti löövad, sest seal ülakorrusel on veel vingem raskekahurivägi, küll siis need suuorganid suurest häbist pärani ka vajuvad. EKRE pole nii hambutu (va nende naisliikmed), et sellele provokatsioonile mitte vastata, oskavad ka nemad käsi väänata.
K(u)usikust saab märter, sest mida see naine üldse ronis köögist eemale ja tegelikult ükski lugupeetud naisterahvas ei viibi ilma abikaasata (Abielu on püha!) õues. Ja kui see ei kõla usutavalt, siis saab alati väita, et pagulased ründasid. Easy breezy.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustÄra mängi lihtsameelset, küllap said aru. Kunagi tabati, äkki isegi Rakveres üks tegelane purjuspäi roolis, kellelgi kahtlusi polnud, aga hiljem selgus, et mõõteriist oli taatlemata ja kogu süüdistus vajus kokku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKogu infot, mis toimetusse sisse tuleb, pole võimalik läbi töötada ja lõpuni viia. Seetõttu on loomulik, et tehakse valik, et mida ja kuidas tehakse. Kui tuleb info, et peaminister jäi täispeaga vahele, siis hakatakse sellega kohe tegelema. Kui mingi suvaline ärimees jääb, siis on selline 50-60.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar