Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustAmmu on selge, et Mõnu esindab süvariiki... mõnu(vihje analsele sügavusele)+AGENT.... halloooooo sheeple, ärgake!
Küll "Objektiiv" ja "Uued Uudised" oma materjali varsti letti löövad, sest seal ülakorrusel on veel vingem raskekahurivägi, küll siis need suuorganid suurest häbist pärani ka vajuvad. EKRE pole nii hambutu (va nende naisliikmed), et sellele provokatsioonile mitte vastata, oskavad ka nemad käsi väänata.
K(u)usikust saab märter, sest mida see naine üldse ronis köögist eemale ja tegelikult ükski lugupeetud naisterahvas ei viibi ilma abikaasata (Abielu on püha!) õues. Ja kui see ei kõla usutavalt, siis saab alati väita, et pagulased ründasid.
ma olen nõus, varsti tehakse kuusikust märter ja kõiges on süüdi liberaalid ja sotsid. ekspressist rohkem usaldaks ma naiste tugikeskuse tegelasi ainult, kui juba selle asjaga võidlevad inimesed räägivad, et kuusiku näitleb sama hästi, kui ott sepp, siis ei tohiks olla siin üldse mingeid küsimusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMa arvan, et iga inimese isikuvastane kuritegu vajab tähelepanu. Selline selekteerimine ja info riiulisse panemine on kole. Nõrgemaid peaks kaitsma ja aitama.
Arvestades, kui tihti politsei saab vastavaid väljakutseid, siis Mõnu enam muust ei jõuakski kirjutada ju.
"Eesti Ekspress" ja "Postimees" tuleks vastavalt sisule siis ümbernimetada "Eesti Ekspeks" ja "Peksumees".
Kommentaar
-
Ja, näiteks, ma kirjutasin ka jõulude paiku lugu, mida ma valmistasin ette mingi aasta. Tõsi, polnud seotud mingi väärteoga, aga et lihtsalt lugu pädev oleks. Sain esimese viite umbes märtsis, siis käisin ja jahusin seda toimetuses ringi, keegi ei tõmmanud silma särama, lõpuks tegin ise ära, kui olin mingi kümnekonnalt inimeselt infot saanud muude vestluste käigus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa veel, et põhiraskust kandis Ekspressi uurimise pool ajakirjanik, kes on väga suure tõenäosusega EKRE valija. Seda enda vaadetes homoabieludele ja pereväärtustele. Samas on ta kindlasti inimene, kes ei tolereeri perevägivalda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKui ta tolereeriks, kas te sunniksite ta Ekspressi töölt tagasi astuma?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustKuidagi tuleb ju materjale selekteerida, nii julmalt kui see ka ei kõla, seega ma mõistan täiesti neid valikuid.
Arvestades, kui tihti politsei saab vastavaid väljakutseid, siis Mõnu enam muust ei jõuakski kirjutada ju.
"Eesti Ekspress" ja "Postimees" tuleks vastavalt sisule siis ümbernimetada "Eesti Ekspeks" ja "Peksumees".
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustLeht ei peagi kõike ise uurima, aga politseile tuleks ehk ikka teatada, kui arvatakse, et endal resurssi ja motiivi uurida ei ole.
Kommentaar
-
Ja neid väiteid on igasuguseid olnud. Näiteks spinnitakse hoogsalt ühe juhtiva poliitiku koduvägivallast. Siis ühe teise poliitiku kohta on väidetud, et räägib küll pereväärtustest, aga tõmbab robustselt ringi. Sama ühe endise parlamendiliikme kohta, kelle kohta ma tean isegi, et tüüp on täielik sex-predator ehk paneb kõike, mis liigub. Või siis seda, kuidas üks tuntud munitsipaalpoliitik kippuvat noori neide ja noormehi saunakatele kutsuma. Või üks endine poliitik olevat reformierakonna spinni kohaselt vinge liputaja jne. jne. Kõik ei vasta tõele, kõigele ei saa küüsi taha jne. Aga kui kellegi kohta miskit veel juurde tuleb, siis saab ka öelda, et oli teada juba aasta-kaks tagasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa neid väiteid on igasuguseid olnud. Näiteks spinnitakse hoogsalt ühe juhtiva poliitiku koduvägivallast. Siis ühe teise poliitiku kohta on väidetud, et räägib küll pereväärtustest, aga tõmbab robustselt ringi. Sama ühe endise parlamendiliikme kohta, kelle kohta ma tean isegi, et tüüp on täielik sex-predator ehk paneb kõike, mis liigub. Või siis seda, kuidas üks tuntud munitsipaalpoliitik kippuvat noori neide ja noormehi saunakatele kutsuma. Või üks endine poliitik olevat reformierakonna spinni kohaselt vinge liputaja jne. jne. Kõik ei vasta tõele, kõigele ei saa küüsi taha jne. Aga kui kellegi kohta miskit veel juurde tuleb, siis saab ka öelda, et oli teada juba aasta-kaks tagasi.
Heidy
Yoko
Kadri
Kaja
Liina
Siret
Kristina
informatsioonivahetuse mõttes ning sooviga ka ka diskussiooni panustada ütlen, et üks neist on selle sex-predatoriga (99,99% mõtled MT initsiaalidega inimest) 1st baseni jõudnud ning ehk isegi kaugemale!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustmõnnar, ma nagu mõistan, et sa tahad meile selgeks teha, kuidas see töö käib ja enamus saab sinust ka aru. aga noh, äkki?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustmõnnar, ma nagu mõistan, et sa tahad meile selgeks teha, kuidas see töö käib ja enamus saab sinust ka aru. aga noh, äkki?
smail ka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar