320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustEilne Esimene Stuudio on küll päris piinlik kuulamine.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustHea saade. Partei A liige süüdistab valitsuskaaslast Parteist B venemeelse naise impordis ja Partei B liige süüdistab parteid A varjatud rahastuses valimiste eel.
Pikka iga
Kommentaar
-
Korralik nokude mõõtmise üritus. Juba ootan, millal Tõnspoeg ütleb, et minge munni.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKüll Jüri, Kadri või Mailis varsti vabandavad mõlema osapoole ees.
Kommentaar
-
Ennustus:
Uus valitsus tuleb RE+SDE+I, aga siis, kui alkoaktsiis on langetatud ja see II samba jura möödas.
Siis on nii I kui SDEga lihtne kokku leppida, et aktsiise ei näpi, I on oma valimislubaduse ära teinud ja
siis paar aastat viiakse natuke mõistlikku poliitikat ellu. KE on lihtsalt kari lambaid, keda praegu ära
kasutatakse (ühtegi lubadust nad ju ellu ei vii), sest nende juht arvab, et on jeesus. EKREl ei
lasta ka ühtegi lubadust ellu viia (neil olid need niinõinaa lausabsurdid, ega nad ei loodagi) aga tolereeritakse
seda lollust ja räuskamist, et nad ikka õiget nuppu vajutaks.
Isamaa on selgelt suurim võtja, kui nii peaks minema - saab oma ainsa valimuslubaduse ellu viia ja veel sirge seljaga
minema ka kõndida.
Kommentaar
-
Kuigi Isamaa seda koalitsiooni toetab, on nad minu meelest enda retoorikas ainukesena jätnud võimaluse sellest üsna lihtsalt taganeda. Ehk nii, nagu eelpool öeldi, siis tõepoolest on Isamaal võimalik igal hetkel üsnagi sirge seljaga minema kõndida ja RE-ga uus koalitsioon moodustada. Tropima mulje on ehk jätnud Reinsalu ja kohati ka Seeder, aga Reinsalu ongi suhteliselt tropp, niiet ei midagi uut. Luik on selgelt sümpaatseim Isamaa poliitik ja see paistis eile Valimisstuudios ka ilusti välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustKuigi Isamaa seda koalitsiooni toetab, on nad minu meelest enda retoorikas ainukesena jätnud võimaluse sellest üsna lihtsalt taganeda. Ehk nii, nagu eelpool öeldi, siis tõepoolest on Isamaal võimalik igal hetkel üsnagi sirge seljaga minema kõndida ja RE-ga uus koalitsioon moodustada. Tropima mulje on ehk jätnud Reinsalu ja kohati ka Seeder, aga Reinsalu ongi suhteliselt tropp, niiet ei midagi uut. Luik on selgelt sümpaatseim Isamaa poliitik ja see paistis eile Valimisstuudios ka ilusti välja.
Kommentaar
-
Kas asi minus või minnakse ikka julmalt üle võlli selles reklaamklipis? Et kas tegelt nähaksegi asja nii?
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustKas asi minus või minnakse ikka julmalt üle võlli selles reklaamklipis? Et kas tegelt nähaksegi asja nii?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustPane võrdluseks siis EKRE reklaam ka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar