See oleks päris naljakas kui see Lätis toimuks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Kasvuraskused. Heaoluühiskonna tunnus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ärgent nüüd huumorimeelt kaotagem.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Emv Vaata postitustParandus: Kõik ükskõik keda/mida vähegi halvustav. Ei ole need "parempoolsed" mingid erilised, kuigi EKRE juht (kes ise ei ole kuskilt otsast parempoolne, tegude mõttes) nii üritab väita.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://www.postimees.ee/6691317/val...t-eesti-keeles See on võimas. Lihtsalt võimas.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustVäliskaubanduse minister ei oska inglise keelt? Mis see on mingi Sierro Leone või? Samasugune pirtsutaja nagu president paar nädalat tagasi. Viimasel ajal nähtu pöhjal ei lubaks üldse naisi poliitikasse.
Kommentaar
-
Varro on sel kellaajal keldris.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Nüüd meenus, et japsid said ju siis hiljuti endile IT-ministri vms, kes polnud kordagi arvutit puutnud.
Mis tast saand?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustNüüd meenus, et japsid said ju siis hiljuti endile IT-ministri vms, kes polnud kordagi arvutit puutnud.
Mis tast saand?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustVarro sina või?
Meenutuseks kreisiraadiot:
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKöik vähegi parempoolseid halvustav müüb rohkem kui eales varem
Kommentaar
-
Algselt postitas diver Vaata postitustParempoolsus ei võrdu paremkonservatiivsusega. Valdav enamus praeguseid probleeme on tegelikult paremliberaalide viimastel aastakümnetel domineerimise ja üleoleva suhtumise tagajärg. Ehk kui nii riigisisesed kui ka piirideülesed ärihuvid seatakse ettepoole nii rahvusriiklikest väärtustest kui ka ühiskondliku arengu vajadustest jõuamegi olukorda, kus me praegu oleme. Pealtnäha on kõik nagu tore, kuid arvestatav osa ühiskonna liikmetest on erinevatel põhjustel olukorra ja arengutega riigis ja Euroopas laiemalt rahulolematud.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustVöi siis lihtsalt liberaalide. Miks just paremliberaalid? LGBT on juba ühiskonda sisse imbunud ja surutakse aina enam peale. Feminism kui vördselt kohtlemise möiste on tore, aga tänapäeval tähendab see pigem eelise öigustamist, vähemuste ületähtsustamist ja mehelikkuse allasurumist. On loomulik, et suur osa väikesest rahvast ei näe helget tulevikku, kui sellest, mis seni meid koos hoidnud, taganetakse. See on puhtalt vasakpoolsete agenda.
Kommentaar
-
Kusjuures, mulle tundub siinkohal tõesti väga õigesti kasutatud sõna ebaedu. See tähendab, et EKREt toetavad inimesed ei pruugi tõesti just vaesuses vireleda, saavad suhteliselt okeilt hakkama, aga mitte nii hästi kui nad arvavad, et vääriksid. Ja eks nad näevad enda ümber edukaid ka, kes nende arvates seda pole ära teeninud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar