Algselt postitas LaRaBla
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustEsimene lause kehtib ka ühe praeguse valitsuse ministri kohta.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustToetame pedesid
https://kultuur.err.ee/947911/haldus...oigusvastaseks
Kommentaar
-
Algselt postitas julm1 Vaata postitustKui te suhtute konservatiivsemate vaadetega inimestesse sama vaenulikult, kui nemad homodesse, kas see ei aseta teid nendega samale pulgale ?
See "konservatiivne" on lihtsalt hea "kilp" mille taha paljud tagurlased kipuvad parasiidi kombel pugema.
Kui inimene peab iga uudise pärast ähkima ja ohkima, mis puudutab homosid, siis pole tal ikka kõik korras või sügeleb kuskilt tagant.
Kommentaar
-
Mu meelest, kaala, ei ole sul vaja midagi varjata. Sa võid siin savisaart panna ja jõhmerdada, et kasutatud sõnal "pede" pole mingit halba konnotatsiooni ja kõik projitseerime sulle mingeid omadusi jms... aga kui sulle ei meeldi homoseksuaalsed inimesed, siis on okei see välja öelda. Ära häbene!
Ja julm1, mis on sinu jaoks "konservatiivsemad vaated"?
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustNentisin köigest, mida ERR kirjutab ja juba olen homovihkaja, taun ja EKRE pooldaja? Milles asi, härrad? see pole "tambime parempoolseid" teema, vaid päevapoliitika.
Kas sa kaerahelbeke tõesti ei mõista, et tihti pole oluline mida õeldakse vaid kuidas õeldakse. Kui ei suuda oma mõtteid normaalselt väljendada ja peab pidevalt kiunuma, et peded ees ja peded taga, siis pead arvestama ka sellega, et mõnele ei pruugi selline halvustav sõnavara meeldida.
Oot oled siis homovihkaja või hoopis armastad neid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMis sind seal nüüd häirib? Kohus seletab ju detailselt, miks selline otsus tehti. Või kohus oli ikka kallutatud? Soros on süüdi!“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustJa julm1, mis on sinu jaoks "konservatiivsemad vaated"?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustParempoolsus on termin poliitikas, mida seostatakse erinevate ideoloogiatega nagu näiteks konservatism, uusliberalism, monarhism, natsionalism jm. Keegi ei tambi sind selle pärast.
Kas sa kaerahelbeke tõesti ei mõista, et tihti pole oluline mida õeldakse vaid kuidas õeldakse. Kui ei suuda oma mõtteid normaalselt väljendada ja peab pidevalt kiunuma, et peded ees ja peded taga, siis pead arvestama ka sellega, et mõnele ei pruugi selline halvustav sõnavara meeldida.
Oot oled siis homovihkaja või hoopis armastad neid?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSelline sönavara kasutamine on siin foorumis muideks olnud tavapärane.
Algselt postitas kaala Vaata postitustGeide vastu ei ole mul isiklikult midagi, kui nad mulle just külje alla ei hööru. Mida kahjuks tuleb vahel ette.
Algselt postitas kaala Vaata postitustMillistest öigustest sinu meelest geidel Eestis puudu on, et oleks põhjust neid linnapeal marssides taga otsida? Kooselu puhul peavad teises riigis ära regama
Algselt postitas kaala Vaata postitustmuu on nagu köik ok
Algselt postitas kaala Vaata postitustLGBT seisab muideks köikide seksuaalveidrike eest
Algselt postitas kaala Vaata postitustSapiosexual, pansexual, demisexual, gynosexual jms.
Algselt postitas kaala Vaata postitustKeegi laseb oma 3aastasele poisile lapsele naishormoone süstida, sest "ta ju tundis end tüdrukuna". 10 aastaselt vahetad suguorgani ka ära ning tuled MMA`s meistriks.
Algselt postitas kaala Vaata postitustEi ole mitte meesssoost ja naisssoost, vaid on lõputu arv sugusid, sest sa vöid end üksköik kellena tunda. Need on asjad, mille eest LGBT seisab. Kölab hästi?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustJa kuidas see sind puudutas, et solvusid? Selline sönavara kasutamine on siin foorumis muideks olnud tavapärane. Geide vastu ei ole mul isiklikult midagi, kui nad mulle just külje alla ei hööru. Mida kahjuks tuleb vahel ette. Millistest öigustest sinu meelest geidel Eestis puudu on, et oleks põhjust neid linnapeal marssides taga otsida? Kooselu puhul peavad teises riigis ära regama, muu on nagu köik ok. LGBT seisab muideks köikide seksuaalveidrike eest. Transgender ja muud sellised. Sapiosexual, pansexual, demisexual, gynosexual jms. uued terminid. Keegi laseb oma 3aastasele poisile lapsele naishormoone süstida, sest "ta ju tundis end tüdrukuna". 10 aastaselt vahetad suguorgani ka ära ning tuled MMA`s meistriks. Kuigi oled bioloogiliselt ju mees. Need asjad on juhtunud. Ei ole mitte meesssoost ja naisssoost, vaid on lõputu arv sugusid, sest sa vöid end üksköik kellena tunda. Need on asjad, mille eest LGBT seisab. Kölab hästi?
Mina ei solvunud, mulle lihtsalt ei meeldi kui mingid "isased" arvavad, et teisi pededeks kutsuda on OK.
Kunagi olnud vallaslaste kohta ka termin värdjas tavapärane aga ajad muutuvad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitusttagurlased
maailma avardamise keskusega ajasid soccerneti segi?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar