Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMul tekkis üks loll küsimus. Paks Helme on hetkel puhkusel ja ta on olnud ametis 3 kuud. Kas mitte puhkuse välja võtmiseks ei pea veidi kauem tööl olema? Kuidas see võimalik on?Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMul tekkis üks loll küsimus. Paks Helme on hetkel puhkusel ja ta on olnud ametis 3 kuud. Kas mitte puhkuse välja võtmiseks ei pea veidi kauem tööl olema? Kuidas see võimalik on?
Kommentaar
-
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMul tekkis üks loll küsimus. Paks Helme on hetkel puhkusel ja ta on olnud ametis 3 kuud. Kas mitte puhkuse välja võtmiseks ei pea veidi kauem tööl olema? Kuidas see võimalik on?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKui üldiselt suvekuudel on vähem tööd, siis üldjuhul ülemused lasevadki ka need kes paar kuud kõigest töödanud, suvekuudel osa oma puhkusest välja võtta, kuna see parem ka tööandijale endale.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ei tea, mis tööstuses sina elad, aga mina ei laseks küll ühtegi uut tulijat suvel puhkusele...Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ei tea, mis tööstuses sina elad, aga mina ei laseks küll ühtegi uut tulijat suvel puhkusele...Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustIsegi, kui tal on broneeritud reis? Et enne tööle tulemist ütleb, et see oleks mu soov?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSiis laseks, see on kokkuleppe küsimus, aga kui tema esimese nelja kuu sisse jääb suvi, siis ütlen kohe, et ei pruugi saada, kuna esimene järts on senistel töötajatel.
Aga Kaljulaid annab ikka igal võimalusel teada, et talle Ekre ei meeldi.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitusthttps://m.delfi.ee/eesti/article.php?id=87170225
Mul jällegi tekkis küsimus, et kas President paharette endid ei taha oma kabinetti? Või on Helmed niivõrd "no go" staatuses, et ei suhelda üldse?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar