Algselt postitas nonoh
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
No elukunstnik tähistas tööle saamist ja läks facebookis vähe lappama...
Millist IT nõu see kloun anda võiks teab ainult proua minister ise.
Ministeerium võiks nüüd teha meedias kampaania ''Postita facebookis ainult kaine peaga'' ja öelda, et see oligi nii mõeldud... kampaania avapauguna? (ava...pauk!....höhöhö)
Lisatud failid
Kommentaar
-
absoluutne klassika on muidugi ka see, et teed normaalse tahasaamise nalja ära, aga midagi jääb siiski kripeldama ... pool tundi hiljem katkud uuesti fb lahti, et edit, höhöö, suhu ka ikka! lõpuks ometi on süda rahul ja saab edasi võtta.
kas see muidu pmst läheb kuidagi sinna kuusiku-nimelisse rekordiraamatusse ka, et oskus saada säkki veel enne ametlikku töölevõtmist? mad skillz igatahes.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kui NBAs on teemaks James-Davis ja Doncic-Porzingis duod, siis ma asendaks Kingo Kutseriga - tõeline dream team Väli-Kutser. Krt, mul hakkab sees juba selle mõtte peale kergelt võbisema. Selline... aatomine lõhestumise tunne vms.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustKüll keegi tuleb ja räägib, et kõik ok, liberastid teevad ka. Ja et see on privaatvestlus ja ta suunas üldse kellelegi teisele selle vastuse. Meie kõik oleme lollid ja saame valesti aru.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMind rohkem huvitab mida see ajupeer endale sisse võttis eile? Ma ei suutnud eile oma 4 pudeli veiniga ka sellist sitta toota.
Üldjuhul vist kõik liberaalsema mõttemaailmaga inimesed peavad tunnistama, et paks ja peenike Helme on vist kõige adekvaatsemad tegelased konservatiivide hulgas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMind rohkem huvitab mida see ajupeer endale sisse võttis eile? Ma ei suutnud eile oma 4 pudeli veiniga ka sellist sitta toota.
Üldjuhul vist kõik liberaalsema mõttemaailmaga inimesed peavad tunnistama, et paks ja peenike Helme on vist kõige adekvaatsemad tegelased konservatiivide hulgas.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustA vöibolla ongi siuke?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar