Algselt postitas Gallacher
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustOK, jutt loogiline. Aga kas oskad ka sama veenvalt seletada, kuidas taaskord, täitsa juhuslikult mõni kuu enne valimisi, jälle EKRE seal saates ette jäi? Kas internet polegi täis lugematul hulgal gruppe, foorumeid ja kommentaariume, kus sajatusi ja sõimu lendab nagu Vändrast saelaudu? Äkki isegi mõne siinse foorumlase haldamisalalt nagu Õhtulehe veebist? Miks ikka jälle just ühe erakonnaga seotud asi ette jäi? Sama juhuslikult nagu asjaolu, et kui Tarand hakkas möllama ühel miitingul, olid parteikaaslased Mikser, Padar ja ehkk veel keegi, seal kõrval olukorda fikseerimas?
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustSõimu alla võid sa ka siin foorumis sattuda! Ja kurat mis asi on seksuaalkoolitaja? Õpetab kuidas sotside kasvatuse järgi sugu teha?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa see Helme näide rahvakunstist. Et poodud Mikser vs. mu munn on puhas. Ühes on kätketud ähvardus, teine on lihtsalt pila. Et, noh, kuidagi väga kummaline retoorika on EKREl lahti läinud. Ja muidugi Madisoni viimane profiilipilt on ka lahe.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSest ta valib EKREt.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas buduKuule mida sa siin sildistad? Vaata peeglisse ja näed, et oled täitsa sots! Kindlasti on sinu unistus Merkeli ja Macroni liberaalne Euroopa!
Mis kuradi sots? Kas see on nüüd uus modernne sõimusõna EKRE-lt? Jah, üldiselt pooldan ma liberaalseid väärtuseid. Huvitav oleks teada, milline on härra lojuse maailmavaade.
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustAga mis saab siis, kui lastel ei ole normaalseid vanemaid? Noh, kui sa enda peale mõtled näiteks.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustKas sa tunned mind? Mis tegelane sina oled, et siin solvama tuled? Kes sulle on sellise õiguse andnud? Mina olen oma lastele väga hea isa ja minu lapsed jätad sa rahule! Ja juba see näitab mõne mehe arengut, kui mingi suvalises foorumis kõike tõe pähe võtab. Puhka jalga!
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustEi tunne ja mul on selle üle väga hea meel. Mismõttes tõe pähe? Kas siin on tegemist mingi skisofreenilise nähtusega, et sa tegelikult osade enda postitustega nagu väga nõus ei ole?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustKuula tüüp, võta nüüd hoogu maha. Mine tee parem midagi kasuliku ja ära passi siin foorumis. Ja sulle kurvastuseks, et ma ei ole kunagi EKRE poolt hääletanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustMa teen pidevalt midagi kasulikku. Multitasking. Suudan siin foorumis ka olla. Aga et asi teemast kaugele ei läheks, siis palun ütle, millised peaksid olema ühe eestlase väärtused, et me suudaksime vabas Euroopas ja vabas Eestis vabade inimestena edasi eksisteerida? Nagu aru saan, siis igasugused liberaalsed väärtused on sinu puhul täielikult off.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar