Algselt postitas nonoh
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Jep-jep. Ma tegelikult üldse ei taha tahtnud mingisugusesse vaidlusesse astuda lihtsalt tõin täpsustuse, et reformikate pmst leivanumber oli maksualandusjutt (ja ka tegu).
Diisliaktsiis, tjah... Mulle tundub, et selle langetusest oleks rohkem kasu, kui kütus oleks edaspidi odavam kui Lätis, aga mingit ergutavat mõju see vast ikkagi annab. Kuigi, pelgan, et üsnagi hajusat...
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustJep-jep. Ma tegelikult üldse ei taha tahtnud mingisugusesse vaidlusesse astuda lihtsalt tõin täpsustuse, et reformikate pmst leivanumber oli maksualandusjutt (ja ka tegu).
Diisliaktsiis, tjah... Mulle tundub, et selle langetusest oleks rohkem kasu, kui kütus oleks edaspidi odavam kui Lätis, aga mingit ergutavat mõju see vast ikkagi annab. Kuigi, pelgan, et üsnagi hajusat..."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa kui diisli- või bensuaktsiisi langetatakse, siis selgub ikka, et Eesti tanklaketid on ostnud täis kõik võimalikud anumad, tankerid, mahutid, mis maailmas leidub seda eelneva aktsiisiga kütust.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustViimati oli kütuse hind kõrge kuna inimesed tahavad tanklast kabanossi ja burgerit osta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa kui diisli- või bensuaktsiisi langetatakse, siis selgub ikka, et Eesti tanklaketid on ostnud täis kõik võimalikud anumad, tankerid, mahutid, mis maailmas leidub seda eelneva aktsiisiga kütust.
Kommentaar
-
seekord toodi põjenduseks aktsiisitõus ja biolisandi hinnalisa
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustKunagi muistsel ajal, kui linnud ja loomad veel rääkida oskasid, oli automaatjaamades kütus suts odavam kui teeäärsetes kiirsööklates.
Ei mäletagi enam kuidas see ära põhjendati, et miks ma tankides pean kabanossisõpru toetama iga kord.
#huiamismajandus
#vabanduseleiabalati
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustReform langetas kõigil tulumaksu, aga kergitas korralikult aktsiise, noh, et maksustame tarbimist. Aga kui tulu ei ole? Ekre deklareeribkogu aeg, et langetame aktsiise, aga kui ei tarbita, sest olukord on selline nagu on ?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Huvitav kas Eesti ajakirjanudus võtab Siemi kompetentsuse ka nüüd luubi alla? Kas ta ikka inglise keelt oskab, välismaale lendab ja mis viiruste vastast tarkvara ta kasutab.
Siem on kuulunud viimased 3 aastat Rae valla volikokku ja seal tema suust peale "Tere" midagi tulnud pole. Ju polnud juhiseid ja oma peaga mõtlemise võime on nii ja naa.
Kommentaar
-
Algselt postitas kyps Vaata postitustHuvitav kas Eesti ajakirjanudus võtab Siemi kompetentsuse ka nüüd luubi alla? Kas ta ikka inglise keelt oskab, välismaale lendab ja mis viiruste vastast tarkvara ta kasutab.
Siem on kuulunud viimased 3 aastat Rae valla volikokku ja seal tema suust peale "Tere" midagi tulnud pole. Ju polnud juhiseid ja oma peaga mõtlemise võime on nii ja naa.
Siem nii vaiki ühti Rae vallavolikogus: 18. veebruaril alles küsis 1.11 pika küsimuse!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustEesti, soome ja inglise.
Siem nii vaiki ühti Rae vallavolikogus: 18. veebruaril alles küsis 1.11 pika küsimuse!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar