Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Noorema Martini soolo jäi muidugi mainimata. See maski rebimine oli ikka norm agenda jälgimine ning tähelepanu mingi tilulilu peale juhtimine. Ning korralik samastumis-üritus inimestega, kellest kindlasti paljud tunnevad, et fakk, aitab sellest kuradi maskidest ja koroonast.
Artikkel sellest kirjutatakse 3, 2, 1...
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustA kuidas muidu üleüldiselt Cannukas, oled rahul oma valikuga? Et noh, aasta sai täis ekre poistel valitsuses. Oli hää valik?
Kommentaar
-
Algselt postitas bremm Vaata postitustNoorema Martini soolo jäi muidugi mainimata. See maski rebimine oli ikka norm agenda jälgimine ning tähelepanu mingi tilulilu peale juhtimine. Ning korralik samastumis-üritus inimestega, kellest kindlasti paljud tunnevad, et fakk, aitab sellest kuradi maskidest ja koroonast.
Artikkel sellest kirjutatakse 3, 2, 1...
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustma ei tea mis info sul on, aga ma pole ei EKRE, mustikute ega ka kellegi kolmanda poolt hääletanud viimastel valimistel.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSee Sambaz vist kujutab ette, et kõik kes 100% tema poliitiliste vaadetega ei kattu, hääletavad EKRE poolt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustPuhka jalga. Sügavalt pohhui, kes keda valib. Cannukaga sai õlli libistatud ja arutatud nimeta baaris eelmine talv keda valida. Ma jõudsin järjeldusele, et ma ei vali kedagi. Ja Cannukas ütles, et paneb meelega ekre. Sellest ka küsimus cannukale. Pigem sa kujutad endale ise asju ette hetkel
Andku digihääletamisel võimalus sedelit rikkuda ja I'm in.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAndku digihääletamisel võimalus sedelit rikkuda ja I'm in.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustHääletades sa ju rikudki "sedeli".
Kommentaar
-
seda ukrainlaste üle kemplust vaadates tekib alati küsimus, et miks küll ei räägita, et on olemas ka täiesti legaalsed variandid laual nagu rumeenlased, bulgaarlased jne. jah, arvatavasti on lihtsam keele tõttu ukrainlasega tegemist teha, bürokraatia ja skandaal oleks aga olematu, EL-i sisene vaba tööjõu liikumine juCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustseda ukrainlaste üle kemplust vaadates tekib alati küsimus, et miks küll ei räägita, et on olemas ka täiesti legaalsed variandid laual nagu rumeenlased, bulgaarlased jne. jah, arvatavasti on lihtsam keele tõttu ukrainlasega tegemist teha, bürokraatia ja skandaal oleks aga olematu, EL-i sisene vaba tööjõu liikumine ju
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustRumeenlased ja bulgaarlased on pigem liiga kallis tööjõud. Ja nad lähevad seetõttu piirkondadesse, kus on kõrgemad palgad.
Üks seik ka. Mina pidin neile kogu aeg viisakalt ja pikalt asju seletama. Nagu brittidele kohane. Ei pidanud geenius olema arusaamaks, kuidas edasi tõlgitakse. Kurwa ja kahe sõnaga, mingil määral sain ka aru, et paari sõnaga kirjeldus nägu välja suht loovalt kirjeldades. Kohati oli naljakas.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMa olen töötanud UKs ühes ettevõttes vahetusevanemana, kus oli palju odavat välismaa renditööjõudu. 14st 11 olid Poolast, kaks Rumeenlast ja 1 Bulgaaria kodanik. Nendest kahest Rumeenlasest üks sai natukene inglise keelest aru ja tõlkis midagi teisele ka. Aga hästi vähe. 11 poolakast 3 oskasid Inglise keelt ja neist 1 sai aru vähesel määral, peamiselt viisakus väljendid. Kõik teised oskasid vaid oma ema keelt. Suhtlemine käis läbi kahe ja poole oskaja ja ülejäänud kas piltide või ette näitamisega. Kuna töö polnud jube keeruline, siis sai nii hakkama. Ilmselt võib põllul keerulisem olla. Lisaks palgaga tegeles agentuur. Ei pidanud seda ka muretsema.
Üks seik ka. Mina pidin neile kogu aeg viisakalt ja pikalt asju seletama. Nagu brittidele kohane. Ei pidanud geenius olema arusaamaks, kuidas edasi tõlgitakse. Kurwa ja kahe sõnaga, mingil määral sain ka aru, et paari sõnaga kirjeldus nägu välja suht loovalt kirjeldades. Kohati oli naljakas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar