Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustIlmud aasta lõpupoole jälle välja, et aasta idioodi tiitlit keegi teine ära ei võtaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustJe suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustpalju meil ekre toetajaid oli? päris hea võrdluse saaks.
Kommentaar
-
aga palju meil venelasi oli?
Vene rahvusest vastajate esimene eelistus on aga Trump 26 protsendiga, Bidenit toetab neist vaid 22 protsenti.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustaga palju meil venelasi oli?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustSee "vaid" on muidugi vajalik
Kommentaar
-
Vaatan Välisilma kordust. Muidu valimiste kajastus on nagu on, igav aga vähemalt midagi on üritatud. Tuleb mingi lõik BLM protestijatega, need kirjeldavad miks nad politsei peale närvi läksid, sest politsei ''rushis'' neid. Tõlge on, et politsei kiirustas protestijaid. No johhaidii, selline tase siis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustIlmud aasta lõpupoole jälle välja, et aasta idioodi tiitlit keegi teine ära ei võtaks?
Kuigi jagan suures osas maailma vaadet härraga.
Aga see on väga vale viis kuidas linnupoja oma seisukohti jagab. Kahju on kõvasti suurem.
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustReaalselt palju siin foorumis on neid , kelle käest need agentuurid iga nädalaselt arvamust küsivad ?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMinu käest pole kunagi mitte keegi mitte midagi küsinud. Kuidas see üldse toimib? Helistatakse? Siis on muidugi ka arusaadav, ma lihtsalt ei võta põhimõtteliselt ühtegi minu jaoks tundmatut numbrit vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustMa olen mingis Kantar Emori listis ja täidan aegajalt neid küsimustikke (veebis). Mõnikord küsitakse poliitiliste eelistuste kohta ka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar