Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuidas te viitsite? Ma pigem siin Kures joon ja olen homme mõnus.
Ei tea jah, et kes/mis kaalale varvaste peale astus. Ta on nii kõva mees, et kuulutab enda tõde mitte ainult siin. Jäi just silma FBs ühe REFi tegelase lehel tema sõnavõtud.
Selline facepalmi tunne tuli kohe peale.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Ei tea jah, et kes/mis kaalale varvaste peale astus. Ta on nii kõva mees, et kuulutab enda tõde mitte ainult siin. Jäi just silma FBs ühe REFi tegelase lehel tema sõnavõtud.
tegemist ju erinevate telgedega. Liberaalid-konservatiivid, vasakpoolsed-parempoolsed. Liberaal võib nii parem- kui ka vasakpoolne olla. Umbes nagu meil reformikad ja sotsid.
tegemist ju erinevate telgedega. Liberaalid-konservatiivid, vasakpoolsed-parempoolsed. Liberaal võib nii parem- kui ka vasakpoolne olla. Umbes nagu meil reformikad ja sotsid.
Seda esiteks, teiseks on näiteks Euroopa kontekstis suurem osa USA poliitikuid räiged parempoolsed:
Selline facepalmi tunne tuli kohe peale.
Jürks ju proffesionaalne troll, kes eksitab infoga. Paari lausega vötsin ta vahele. Sa mönu kommentaare Vooglaiu vöi Madisoni lehel oled ka märganud? Ütleme nii, et argumenteerimas ei käi.
Aga sul on öigus, möneks ajaks väike flip teha ja teist "töde kuulutada" nagu sa ütled ei tundu üldse halb möte
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kui kasutaja selgelt viitab oma isikule ning kui tema postituste sisu on selline, millega ta ise tähelepanu soovib saada, ei näe ma probleemi. Lisaks pole ma väitnud, et x on tegelikult y.
Kommentaar