Suurepärane uudis. Biden kuulutati võitjaks. Nüüd lähevad negrud tööle ja siis on kõigil jõulud!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkust mahlaseid kommentaare lugeda saab?
ma olin J.Ligi seina silmitsedes kindel, et Mati Erik või Helmut RajanduGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSuurepärane uudis. Biden kuulutati võitjaks. Nüüd lähevad negrud tööle ja siis on kõigil jõulud!
Ei tea kas Eestis ka pääseme kinkide ostmisest siis?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
@Allars
Loodan et said nüüd isiklikku rahuldust, kui anonüümses foorumis hakkasid nimesid loopima. See moraalikoodeks viib sind kindlasti veel elus kaugele
@telekavaataja
Nagu möni paks karvane vanamees kapa kohilast? Olen varasemalt 2x sotse valinud, viimane kord jäin neutraalseks.See kui ühes teemas 20 venda raiuvad köik sama juttu ja korra esitada vastuargumenti, et oleks natuke rohkem balansis vöi nii, ei tähenda et see isik esindab selle seisukoha köige äärmuslikumat varianti.
@j6u1uv4n4
Ainult üks“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKui kihlveokontor bideni vöidu betid praegu välja maksab, aga 20 jaanuar Nancy Pelosi vöi Trump presidendiks vannutakse, mis siis saab? Küsitakse raha tagasi vöi poogen?
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKui kihlveokontor bideni vöidu betid praegu välja maksab, aga 20 jaanuar Nancy Pelosi vöi Trump presidendiks vannutakse, mis siis saab? Küsitakse raha tagasi vöi poogen?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
@telekavaataja
Nagu möni paks karvane vanamees kapa kohilast?
Vb näed lihtsalt hea välja oma vanuse kohta. Ma rohkem ei viitsinud vaadata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMõtlesid Kamala Harrist Pelosi asemel?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustHetkel saab veel bet365 Trumpi võitu 5% cashoutida.
Aga üldjuhul sinu näite põhjal võid und oma rahast hiljem näha. Toovad 100 vabandust enda kasuks, kui tagasi hakkad küsima.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMõtlesid Kamala Harrist Pelosi asemel?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustHea valik, ma vöin sulle möne lohaka numbri anda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar