Minu arust on tegelikult üpris kurb, et konservatiivsus (ning sarnaselt sellele ka rahvuslus) on teinud läbi mingi veidra muundumise, sest vähemalt minu mäletamist mööda pole konservatiivsus olnud kunagi seotud mingite sihtgruppide vaenamisega ja äärmuslikkusega.
Paar näidet:
Minu arust on ka "tulge kõik" immigratsioonipoliitika kohutav valik
Aga ma ei arva, et selle taga seisab Sorose või satanistide plaan kristlik euroopa hävitada.
Mul pole vähematki tahtmist elada Euroopa ühendriikides,
aga Euroopa Liit on Eestile ainuvõimalik valik (teine oleks Venemaa) ja seda vaenata on enda istumise all oleva oksa saagimine.
Trump 2016 vs 2020 on hea näide kuhu selline asi viia võib. Mingi haige alternatiivreaalsus, aina süvenev konflikt, võimetus teineteist kuulata jne. Mis see endgame huvitav peaks olema siis äärmuslaste poolt? Äkitselt kõik inimesed, kes ei taha suurkomandör Trumpi järgedes õndsas maailmas elada nüüd hakkavad tahtma kui ta oma troonist ei loobu?
See kõik on lihtsalt haige.
Paar näidet:
Minu arust on ka "tulge kõik" immigratsioonipoliitika kohutav valik
Aga ma ei arva, et selle taga seisab Sorose või satanistide plaan kristlik euroopa hävitada.
Mul pole vähematki tahtmist elada Euroopa ühendriikides,
aga Euroopa Liit on Eestile ainuvõimalik valik (teine oleks Venemaa) ja seda vaenata on enda istumise all oleva oksa saagimine.
Trump 2016 vs 2020 on hea näide kuhu selline asi viia võib. Mingi haige alternatiivreaalsus, aina süvenev konflikt, võimetus teineteist kuulata jne. Mis see endgame huvitav peaks olema siis äärmuslaste poolt? Äkitselt kõik inimesed, kes ei taha suurkomandör Trumpi järgedes õndsas maailmas elada nüüd hakkavad tahtma kui ta oma troonist ei loobu?
See kõik on lihtsalt haige.
Kommentaar