Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmiks selleks minister olema peab? mul ka äkki raske töö? ministritele on oma hüved ju olemas, see nende sekka ei kuulu. inimestele näkku sittumine on see + selle kaitsmine on veel eriti irooniline.
ülemine link on ka normaalne eks? hakka rassistiks, liitu ekrega ja siis võib maksumaksja raha varastada?
mul oleks sellest üsna savi kui mu palgast üle kahe K ei läheks riigile, nagu milleks.
Julgeksin pakkuda, et su eesnimi on Kersti ja sa töötad Kadriorus.
See mingisugune kaheksas kord siin foorumis, kus sa flexid oma töö ja palgaga.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustRäägi nüüd välja, kes sa oled ja mis su tähtis töökoht on?
Julgeksin pakkuda, et su eesnimi on Kersti ja sa töötad Kadriorus.
See mingisugune kaheksas kord siin foorumis, kus sa flexid oma töö ja palgaga.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKus ma flexin hetkel töö ja palgaga????????????? Reaalselt kopp on ees sellistest Repsi asjadest. 2k läheb juba siis n.ö maksudeks su palgast kui veits üle keskmise saad, mis kuradi flex?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMis moodi see arvuti ostmine tulumaksu aitab vähem maksta? Kas maksab endale vähem palka, arvutiraha võrra vähem?
Kui ettevõtja võtab lapse 1200 EUR arvuti firma arvele, saab käibemaksu tagasi, dividende maksma ei pea ja kulu 1000 EUR.
Kui ettevõtja maksab endale ka ausalt palka ja siis sellest palgast ostab enda lapsele 1200 EUR arvuti, siis sõltuvalt isiku palgast, läheb see maksma u 1 950 EUR.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKus ma flexin hetkel töö ja palgaga????????????? Reaalselt kopp on ees sellistest Repsi asjadest. 2k läheb juba siis n.ö maksudeks su palgast kui veits üle keskmise saad, mis kuradi flex? Kalkulaator.ee kui tõesti ei tea kuhu palgamaksja raha läheb.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust4k+ bruto, siis peaks saama kuskil 2k+ maksudeks küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmul oleks sellest üsna savi kui mu palgast üle kahe K ei läheks riigile, nagu milleks.
Kas see on siis skeemitamine, kui nii saab teha?? Jällegi koht, mis on vaieldav, aga minu silmis mitte.
Nagu eika ütles Repsi teema kohta, et maitse asi, siis ilmselt on ka see koht, mis kuulub selle kategooria alla.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKui ettevõtja taha lapsele 1200 EUR arvutit, siis dividendide näol peab kulutama firmast 1500 EUR (ehk 300 tulumaks).
Kui ettevõtja võtab lapse 1200 EUR arvuti firma arvele, saab käibemaksu tagasi, dividende maksma ei pea ja kulu 1000 EUR.
Kui ettevõtja maksab endale ka ausalt palka ja siis sellest palgast ostab enda lapsele 1200 EUR arvuti, siis sõltuvalt isiku palgast, läheb see maksma u 1 950 EUR.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKas nii ka saab, et 1200 eurose arvuti eest maksadki 1200 eurot. Mina olen tavaliselt nii teinud, tõsi, arvutid on palju odavamad olnud. Kas ettevõtja nii ei saa?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKas nii ka saab, et 1200 eurose arvuti eest maksadki 1200 eurot. Mina olen tavaliselt nii teinud, tõsi, arvutid on palju odavamad olnud. Kas ettevõtja nii ei saa?
Noh, sa saad selle 1200 eurose arvuti ostmiseks palka. Et saada see 1200 eurot, siis selle pealt oled sa eelnevalt maksnud sotsiaalmaksu, tulumaksu. Lisaks saaksid sa ettevõtjana tagasi ka käibemaksu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust4k+ bruto, siis peaks saama kuskil 2k+ maksudeks küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Noh, sa saad selle 1200 eurose arvuti ostmiseks palka. Et saada see 1200 eurot, siis selle pealt oled sa eelnevalt maksnud sotsiaalmaksu, tulumaksu. Lisaks saaksid sa ettevõtjana tagasi ka käibemaksu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar