Algselt postitas kaala
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Eks kaala tõmbab oma peas paralleele homoseksuaalsusega ja homoõiguste eest seisjate lähteargumendiga, et seksuaalne orientatsioon ei ole valik ja seetõttu peaks ühiskond homoseksuaalsust kohtlema samaväärsena heteroseksuaalse sättumusega, eesmärgiga seda argumenti naeruvääristada viitega, et seeläbi tuleks kohelda samaväärsena ka pedofiiliat.
Paraku unustab kaala ära asjaolu, et erinevalt pedofiiliast (ja nt zoofiiliast, mis on kaala-tüübil samuti alati varnast võtta), on homosuhetes mõlemad osapooled võimelised enda eest adekvaatselt seisma ja andma oma nõusoleku antud suhtes osalemiseks. Juurainimesed oskavad seda kindlasti kaunimalt sõnastada.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEi olegi kirjas, aga ma eeldasin et pedofiilia on psüühiline häire, mitte seksuaalne orientatsioon
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustLugesid sisu ka või ainult key points ja said sentsiatsiooni tekitada ning linnukese kirja?
Annan sulle veel lugemist ekspertidelt: https://psychology.stackexchange.com...ental-disorder“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEi olegi kirjas, aga ma eeldasin et pedofiilia on psüühiline häire, mitte seksuaalne orientatsioon
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustEks kaala tõmbab oma peas paralleele homoseksuaalsusega ja homoõiguste eest seisjate lähteargumendiga, et seksuaalne orientatsioon ei ole valik ja seetõttu peaks ühiskond homoseksuaalsust kohtlema samaväärsena heteroseksuaalse sättumusega, eesmärgiga seda argumenti naeruvääristada viitega, et seeläbi tuleks kohelda samaväärsena ka pedofiiliat.
Paraku unustab kaala ära asjaolu, et erinevalt pedofiiliast (ja nt zoofiiliast, mis on kaala-tüübil samuti alati varnast võtta), on homosuhetes mõlemad osapooled võimelised enda eest adekvaatselt seisma ja andma oma nõusoleku antud suhtes osalemiseks. Juurainimesed oskavad seda kindlasti kaunimalt sõnastada.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustEks kaala tõmbab oma peas paralleele homoseksuaalsusega ja homoõiguste eest seisjate lähteargumendiga, et seksuaalne orientatsioon ei ole valik ja seetõttu peaks ühiskond homoseksuaalsust kohtlema samaväärsena heteroseksuaalse sättumusega, eesmärgiga seda argumenti naeruvääristada viitega, et seeläbi tuleks kohelda samaväärsena ka pedofiiliat.
Paraku unustab kaala ära asjaolu, et erinevalt pedofiiliast (ja nt zoofiiliast, mis on kaala-tüübil samuti alati varnast võtta), on homosuhetes mõlemad osapooled võimelised enda eest adekvaatselt seisma ja andma oma nõusoleku antud suhtes osalemiseks. Juurainimesed oskavad seda kindlasti kaunimalt sõnastada.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustOrientatsioon - ehk seda pole võimalik ise muuta ja hälve on ta endiselt.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSa paned kaks asja kokku ning siis hakkad oma järeldusi tegema. Tolles uuringus väidetakse selle "pedofiilia on seksuaalne orientatsioon" kaudu, et pedofiile ei ole sisuliselt võimalik terveks ravida, võimalik on vaid pedofiiliatungi ajutine allasurumine(nagu ka homoseksuaali ei ole võimalik muuta heteroseksuaaliks, ükskõik kui palju igasugu USA conversion therapistid seda üritavad). Aga sina mõtled seepeale sellest, kuidas homoseksuaalsus on seksuaalne orientatsioon ning järeldad, et homoaktivistid tahavad ka pedofiiliat seadustada. Ei tundu üldse loogiline mõttekäik.
Isegi TEDX st käis läbi midagi sellist: https://www.youtube.com/watch?v=knaxQPjHn2k
Seadustamise juttu vöid oma vanaemale rääkida. Ma ei ole midagi sellist väitnud
edit:
Üks näide. sõpruskonnas on üks tüdruk, keda paljud lapsepõlvest teavad. Kergelt probleemne, aga enam vähem ikka alati hakkama saanud. Mingi 1-2 a. tagasi sai diagnoosi: OCD v midagi sellist. Vötab tablette, aga reaalselt on olukord palju hullemaks läinud. Kui varem ta üritas end igati parandada, siis praegu on iga patu peale mis teeb alati vabandus, et vaata mul see OCD mis ma parata saan.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustLugesin ikka. Sa mingit vahet sellel tekstil ja mis üldsus arvab, ei näe?
Annan sulle veel lugemist ekspertidelt: https://psychology.stackexchange.com...ental-disorder
Esmalt defineeri mõiste "üldsus", et ma sind paremini mõistaksin.
Sind muidu üllatab, et väga paljud ei pruugi vallata teaduslikke valdkonnaspetsiifilisi termineid ega mõista nende tähendust?
Psühholoogias nagu teaduses ikka esineb erinevaid uurimismeetodeid ja koolkondi aga sinu lisatud lingil võtavad sõna suuresti anonüümsed kasutajad või täiesti suvalised tegelased, keda ekspertideks on vast palju pidada.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustHälve on ta ainult juhul, kui see on kestnud vähemalt 6 kuud.
The understanding of pedophilia has evolved over time, so each successive edition of the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM) has defined this disorder in a slightly different way. The current edition, DSM-IV, categorizes pedophilia as a disorder only if the sexual fantasies or urges involve prepubescent children (defined as 13 or younger), if they last at least six months, if the individual has acted on them, or if they cause marked distress (including legal problems). The DSM-IV also specifies that a person be at least 16 years old and at least five years older than the prepubescent child.
Sinu viidatud 6 kuud on pelgalt 1 kriteerium mitmest ja ei tähenda et kui "toimetad" 5 kuud, siis diagnoosi panna ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMa näen, et sa oled ka Urmari “loeme pealkirju, mitte artikleid” koolist. See vend, kes lapse politseisse viis, oli lapse isa. Jah, ta vägistas ka seda last.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSee on küllalt hea argument pedofiilile, et teda peaks rohkem sallima kui seni. Noh, ta ei saa sinna ju midagi teha.
Isegi TEDX st käis läbi midagi sellist: https://www.youtube.com/watch?v=knaxQPjHn2k
Seadustamise juttu vöid oma vanaemale rääkida. Ma ei ole midagi sellist väitnud
edit:
Üks näide. sõpruskonnas on üks tüdruk, keda paljud lapsepõlvest teavad. Kergelt probleemne, aga enam vähem ikka alati hakkama saanud. Mingi 1-2 a. tagasi sai diagnoosi: OCD v midagi sellist. Vötab tablette, aga reaalselt on olukord palju hullemaks läinud. Kui varem ta üritas end igati parandada, siis praegu on iga patu peale mis teeb alati vabandus, et vaata mul see OCD mis ma parata saan.
Olen muidugi päri, et on inimesi, kes oma häiret/haigust/traumat kasutavad mugava vabandusena (olen ka ise selles kunagi süüdi olnud). Mul on muidugi keeruline hinnata, kas tema elukvaliteet on tänu õigele diagnoosile ja ravimitele paranenud või mitte võrreldes varasemaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSa ilmselt viitad sellele lõigule?
The understanding of pedophilia has evolved over time, so each successive edition of the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM) has defined this disorder in a slightly different way. The current edition, DSM-IV, categorizes pedophilia as a disorder only if the sexual fantasies or urges involve prepubescent children (defined as 13 or younger), if they last at least six months, if the individual has acted on them, or if they cause marked distress (including legal problems). The DSM-IV also specifies that a person be at least 16 years old and at least five years older than the prepubescent child.
Sinu viidatud 6 kuud on pelgalt 1 kriteerium mitmest ja ei tähenda et kui "toimetad" 5 kuud, siis diagnoosi panna ei saa.
"For the condition to be diagnosed, an individual must either act on their sexual urges or experience significant distress or interpersonal difficulty as a result of their urges or fantasies. Without these two criteria, a person may have a pedophilic sexual orientation but not pedophilic disorder.
According to the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Fifth Edition (DSM-5), in order for pedophilic disorder to be diagnosed, the following criteria must be met:
Recurrent, intense sexual fantasies, urges, or behaviors involving sexual activity with a prepubescent child (generally age 13 years or younger) for a period of at least 6 months
.
These sexual urges have been acted on or have caused significant distress or impairment in social, occupational, or other important areas of functioning.
The person is at least 16 years old, and at least 5 years older than the child in the first category. However, this does not include an individual in late adolescence involved in an ongoing sexual relationship with a 12- or 13-year-old."
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar