Kuidas kaala neid tibusid sebib, kui ta öösiti siin tõe eest võitleb?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas kaala neid tibusid sebib, kui ta öösiti siin tõe eest võitleb?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustTrump toetab homoabielusid. Veider, et liberid ta vastu on.
Algselt postitas Vask Vaata postitustHuvitav, miks konservatiivset maailmavaadet pooldava ja propageeriva inimese puhul eeldatakse, et tegu on eraelus ideaalse inimesega? Ma saan aru selle seose karikatuursusest, aga siiski võib ka homoseksuaal toetada komservatiivseid pereväärtusi ja münedki homod on homolobi vastaselt meelestatud ja ei pea neid eneste esimdajateks.
Kommentaar
-
Tegelt mul on küsimus - kui need jutud kuskil suvepäevadel vöi ümarlaua taga ära pidada, kas siis pandaks ka esimese lausega verbaalselt kannaga näkku vöi oldaks veits viisakamad? Eeldaks nagu veidi suuremat austust ja vähe peenemat ärapanemist ja arutelu.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustTegelt mul on küsimus - kui need jutud kuskil suvepäevadel vöi ümarlaua taga ära pidada, kas siis pandaks ka esimese lausega verbaalselt kannaga näkku vöi oldaks veits viisakamad? Eeldaks nagu veidi suuremat austust ja vähe peenemat ärapanemist ja arutelu.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustRäägib mees, kes eksis basic töenäosusteooriaga 20 lk tagasi. Aga pole viga, naeruvääristamistaktika ongi palju töhusam - sobib kamba narratiiviga ja teeb suht kindlaks, et keegi ebasobiva seisukoha toetavat infot enam ei jagaks
Muide, mul oli 20 lk tagasi õigus. Nüüd on ka. Change my mindWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMuide, mul oli 20 lk tagasi õigus. Nüüd on ka. Change my mindAmorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustJuhatage keegi mind sinna leheleWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKliki suvaliselt, kui seal on minu postitus, on mul automaatselt õigus. MOTT.Amorim <3
Kommentaar
-
Tänases Rahva teenrites väidab Urmas Jaagant, et EKRE toetab abordivastaseid eesmärgiga teha referendumi EI-kampaaniat. Huvitav pööre, ülejäänud saatekülalised sellele vastu ei vaielnud. Kas nad üksteist vahel ka kuulavad neis saadetes. Martin teab sellest kindlasti täpsemalt, et kas seal on lubatud kaaslaste eksimusi parandada?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTänases Rahva teenrites väidab Urmas Jaagant, et EKRE toetab abordivastaseid eesmärgiga teha referendumi EI-kampaaniat. Huvitav pööre, ülejäänud saatekülalised sellele vastu ei vaielnud. Kas nad üksteist vahel ka kuulavad neis saadetes. Martin teab sellest kindlasti täpsemalt, et kas seal on lubatud kaaslaste eksimusi parandada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustTahaks näha statistika vaidlust lihtsalt“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTänases Rahva teenrites väidab Urmas Jaagant, et EKRE toetab abordivastaseid eesmärgiga teha referendumi EI-kampaaniat. Huvitav pööre, ülejäänud saatekülalised sellele vastu ei vaielnud. Kas nad üksteist vahel ka kuulavad neis saadetes. Martin teab sellest kindlasti täpsemalt, et kas seal on lubatud kaaslaste eksimusi parandada?
Otsesaate mured ja rõõmud.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustAga mille muu jaoks see raha mõeldud on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar