See on ka puhas kuld
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Keskilt päris hea ekrevastane spinn Sooäär ära rääkida ja Riigikokku tuua. Eks mõni võib ju loota, et see on nüüd ekrehunta lõpu algus, aga ratsionaalse inimesena ma neid pimedusse mattunud koidikuid juba näinud ning enam ei julge loota.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKeskilt päris hea ekrevastane spinn Sooäär ära rääkida ja Riigikokku tuua. Eks mõni võib ju loota, et see on nüüd ekrehunta lõpu algus, aga ratsionaalse inimesena ma neid pimedusse mattunud koidikuid juba näinud ning enam ei julge loota."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Tore on, et taotakse intensiivselt vaesuses elavate ja alatoidetute teemat. Nutan nüüd ette. Kurb aga on, et nii kui abielureferendum vms on teemast maas, on seda ka eelnev teema.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustJa läinud nädala kõige huvitavam fakt on ikka peidus- kes ikkagi oli see peokülaline, kes seal Eestit esindas ?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustJa läinud nädala kõige huvitavam fakt on ikka peidus- kes ikkagi oli see peokülaline, kes seal Eestit esindas ?
PS! Ise arvasin, et kas jälle Meikar, tema on Mikseri nõunik, kes Brüsselis alasti ringi litutas, tema orgiatest veel pole kuulnud
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustEi ole eriti keeruline välja nuputada kui see sind nii väga huvitab (ei saa küll aru miks, täiesti tundmatu readiplomaat).Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustTurvarisk kui lühidalt vastata.20 LEGEND
Kommentaar
-
kui ÕL Eesti diplomaatide initsiaalid avalikustas, siis nad pigem ründavad, mitte ei kaitse nende tagumikku,
aga kuna vahepeal tehti vist selgeks, et nende suhtes kehtib diplomaatiline immuniteet, siis jätkulugu jääbki ilmumataGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui inimene on kapist väljas, siis pole see mingi turvarisk.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar