Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Koalitsioon - 51
Opositsioon - 48
Lotman ei hääletanud
Korb puudus
Päris napikas. Eriti veel arvestades, et Metsoja ja Sooäär hääletasid koalitsiooni seisukohta. Teist lugemist see asi küll vist ei läbi.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustKoalitsioon - 51
Opositsioon - 48
Lotman ei hääletanud
Korb puudus
Päris napikas. Eriti veel arvestades, et Metsoja ja Sooäär hääletasid koalitsiooni seisukohta. Teist lugemist see asi küll vist ei läbi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustKuigi ma olen abielureferendumile vastu, siis kas see tuhandete ettepanekute esitamine veidi ohtlikku pretsedenti ei loo? Mis takistab edaspidi opositsioonil, ükskõik millise ebameeldiva eelnõu korral, lihtsalt koalitsiooni tööd umbe ajamast?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustKuigi ma olen abielureferendumile vastu, siis kas see tuhandete ettepanekute esitamine veidi ohtlikku pretsedenti ei loo? Mis takistab edaspidi opositsioonil, ükskõik millise ebameeldiva eelnõu korral, lihtsalt koalitsiooni tööd umbe ajamast?
"juntimine" ehk obstruktsioon on opositsiooni võimalus oma seisukohta näidata, ööistungid on valgete kinnastega poliitika tegemineGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust"juntimine" ehk obstruktsioon on opositsiooni võimalus oma seisukohta näidata, ööistungid on valgete kinnastega poliitika tegemine
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustmillest üldse see mässiv biif et selle peale nii palju aega raisata. Tehku ära ja olemas. Ega sellest rahvahääletusest põhiseadust nagunii muuta ei saa nagu aru saanud (võib keegi täpsustada siinkohal).
Ehk siis EKRE mingi näiline üritus oma valimislubadust ellu viia
Küsigu siis juba kas omasoolistega võib abielu sõlmida? Jah/ei . Oleks vähemalt konkreetne küsimus.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustEt kulutame 3 miljonit mingi hääletuse peale mis ei muuda midagi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustRäägitakse, et Biden sai valijameeste hääled kokku.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustRäägitakse, et täna saab öhtulehe toimetuses torti ja shampustWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar