Algselt postitas gizmoduck
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustpuht huvi pärast ja aus küsimus, siis mis selles nii väga valesti on? Kas see mingi standard, et peab nimeliselt kõik ajad ja kohad ja inimesed välja tooma iga päev?
¯\_(ツ)_/¯
Üldiselt kui su kava koosneb paljudest, paljud ütlevad, et parimatest telefonikõnedest, siis vb noh... kui latt on nii madalal, siis milleks selle ees limbot tantsida vaja on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustOleneb kohtumisest, mõned kohtumised mainitakse nimeliselt ära. Pigem on naljakas see põhjakoreakimjongunilik sõnastus. Pühade aegne läbiv graafik oli veel naljakam - "During the Holiday season, President Trump will continue to work tirelessly for the American People. His schedule includes many meetings and calls."
Tiss-kleimerina seda, et mul pole suurt aimu, ega üldavaadet, mida üks või teine pressu on reaalselt korda saatnud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustÜldiselt kui su kava koosneb paljudest, paljud ütlevad, et parimatest telefonikõnedest, siis vb noh... kui latt on nii madalal, siis milleks selle ees limbot tantsida vaja on.
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustsee pilt oli nüüd küll pointless ju. Ma üpris kindel, et Obamal samamoodi oli päevi, kus public evente ei olnudLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustsee pilt oli nüüd küll pointless ju. Ma üpris kindel, et Obamal samamoodi oli päevi, kus public evente ei olnud
Näiteks ma ise usun, et Helmetel telefonikalendris palju ilusamini vormistatud päevagraafik:
14:00 saada raadios liitlased putsi
16:00 bloki delfi kõnesid
18:00 söö jüriga torti
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMingi viide sellele? Miks need tõendid kohtusse pole jõudnud?
Tsiteerisin edasi öeldut, mitte enda arvamust. Kohus pole töendeid kuulda vötnud“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Trump lubas 6ndal vöimsaid töendeid näidata, kui kongressis protesteerima hakatakse. Vöiks ju näiteks tulnukate saladused välja rääkida . Mike Pence bossina saab seal veel mitmeid muuve teha, et asja edasi lükata ja töendite uurimise punt moodustada“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust14:00 saada raadios liitlased putsi
16:00 bloki delfi kõnesid
18:00 söö jüriga torti
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustlol. kell 22:30 astu läbi geiorgialt
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo ka seal võib valijaid leida.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustHelme on homo sapiens seni kuni ta selle rahvahääletusel heteroks muudab
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustEt peale rahvahääletust on ta "homo hetero"?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar