Et kuna sotside ja ekre globaalpoliitiline maailmavaade näib mõlemil ülimalt vasakpoolne, ainult et üks tahab läänaemaailma ühendriigiks saamist ja teine vaikset venemaaga liitumist ukraina/valgevene kombel,
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustAga kasutage kaitsevahendeid
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas poliitilised ideed levivad ka sugulisel teel?
Sealt artikklist tulenevalt saame teada, et Andra Veidemann on Nümfomaan ning ideed levivad ka sugulisel teel
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustVenemaaga liitumist? Sellist juttu saab ajada ainult peast eriti soe tegelane, eriti kui antud kontekstis Ukraina ja Valgevene samasse patta paneb.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas poliitilised ideed levivad ka sugulisel teel?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Kommentaar
-
Ainult üks küsimus, miks sa ta ära blokkisid üldse? Ahistas?
Kommentaar
-
edit: Aga kuidas see kõik päevapoliitikasse puutub ma ei tea. Kohv oli küll omavalitsuste valimistel üksikkandidaat, ehk ka riigikogu omadel?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMa olen Kohvi poolt.
"Tühistame Venemaaga sõlmitud põhiseadusvastase piirilepingu. Nõuame okupeeritud Petserimaa ja Narva-taguse ala tagastamist Eestile ning nende alade jätkuva okupeerimisega tekitatud kahjude hüvitamist."
See tundub väga mõistlik. Ma arvan, et ka rootslastelt, poolakatelt, taanlaselt ja sakslastelt tuleb sisse nõuda okupatsiooni eest raha.
Mitmele % inimestest reaalselt see Petseri ning Narva taguse tagasisaamine korda läheb? See on ju nii venestunud.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar