Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustBürokraat oleks 6 kuud hiljem mingi formaalse vastuse saatnud Valimiste aeg oli lihtsalt ma usun kõigile inimestele täiesti omaettemaailm, kuna nn reapoliitikuid Eesti200s peaaegu ei olnud ja kõik toimetasid oma põhitööde ja tegemiste kõrvalt. Seega lihtsalt mingid asjad jäid tähelepanuta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustOuu. Jääme ikkagi tsiviliseerituks.
jah. Vabandan Reinu ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitusttra kõik erakonnad lubasid lasteaia kohatasu kaotamist...KÕIK erakonnad ja seni null"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitusttra kõik erakonnad lubasid lasteaia kohatasu kaotamist...KÕIK erakonnad ja seni null
mul vallas nii, et kui hoiaks last kodus saaks vallalt üle 3 kohlise summa kuus. lasteaias käimise eest maksan mingi 150 euri ühe lapse eest. kahe lapsega peres on lasteaias käimine rahakotile kuskil 500ine laks iga kuu mul - tänx.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustjah. Vabandan Reinu ees.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustAlla 5,0-se koefiga ma ise ei panustaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustSee Põlluaasa räntimine praegu
EDIT: 3 erakonda viisid täna läbi riigipöörde ning suurte tähtedega HÄBI tal on.
Päris võimas muidugi, kuidas EKRE-le ära keerati - teenitult. Nagu jalkamatš. EKRE abielureferendum juhtis 1:0 ning teatati kõigile, et ollakse parim meeskond. Ja siis viimasel minutil kaks väravat ning adios. EKRE-l on palju õppida ikka.
Poolamets ka kloun. Aga sai kindlasti hääli juurde. Mul polnud veel ca nädal aega tagasi õrna aimugi, kellega tegu.
Kommentaar
-
Riigikogus vist läheb edaspidi päris lappesse? Vähemalt ma saan aru, et opositsiooni-EKRE lubab pm riigikogu töö laiemalt põhja lasta?
Mart Helme kõnes vms: "Üks mees naerab siin kogu aeg, kui ma puldis olen. Ma olen näinud neid, kes pidurdamatul naeravad. Neil on tihtipeale intellektuaalne puue.
Siin käib vaidlus selle üle, kas rahval on õigus. Ma juba eile võtsin siidkindad käest ära.. Me teeme teile 10 000 muudatusettepanekuid, vaid sisulisi ja nii, et neid ei ole võimalik kõrvale heita. Ja kui te tulete immigratsiooni juraga, siis me teeme täpselt sama. TE jooksete minema. Te tahate valitsusest ära minna, teil hakkab paha. See on opositsiooni relv. Me teeme ta nii vahedaks, nii vahedaks, et ta on luuni. Vot tak, kallid sõbrad!
See, mille vastu te võitlete ei ole Mart Helme, vaid inimloomus ja normaalsus. Te kaotate selle võitluse, sest inimloomus võidab alati. Katsed inimloomust muuta, ei muuda midagi. Mina mäletan, kuidas NSV inimesed pidid elama kommunismis. Nüüd meile lubatakse demokraatiat - ma ütlen, et seda ei tule.
Usk ja lootus, et USAs tuleb riigipöörde. See tuleb teile, kallid liberaalid vundamendiks. Kallid maffioosod, see variseb laiali. See on tehtud liivast."
Kommentaar
-
Ma näeks just sellist tugevat kooslust nagu Reformierakond, Keskerakond ja Sotsiaaldemokraadid.
Isamaa saab varupingil enda mina otsida, kas parempoolsed teevad uue erakonna või midagi muud.
EKRE saab lihtsalt nina nokkida.
See kolmik saaks veidi maineparandusega tegeleda, et vältida Eesti200 arengut ja võimalikku valimisedu.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustmuide millal viimati Isamaad(või IRL, Respublica vms) valitsuses polnud?
Enne seda Siim Kallase valitsus, 2002-2003, RE+KE
E: Ansipi esimene valitsus, 2005-2007, RE+KE+RL ka muidugi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar