320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Mis te ilgute siin. Langetame parem leinaseisakuks pea miljonite ajakirjanike toetuseks, kes nüüd peavad uut tööd otsima või vähemalt oluliselt oma eelarvet kärpima. Sest järgmised neli aastat (Eestis õnneks vähem) mingeid uudiseid ega skandaale ei teki, algab vilgas ülesehitustöö parimas Stahhanovi vaimus. CNNis nii räägiti vähemalt, ma ise kuulsin.
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustMis te ilgute siin. Langetame parem leinaseisakuks pea miljonite ajakirjanike toetuseks, kes nüüd peavad uut tööd otsima või vähemalt oluliselt oma eelarvet kärpima. Sest järgmised neli aastat (Eestis õnneks vähem) mingeid uudiseid ega skandaale ei teki, algab vilgas ülesehitustöö parimas Stahhanovi vaimus. CNNis nii räägiti vähemalt, ma ise kuulsin.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustArvad, et skandaale on vähe või kirjutamisväärseid asju pole, kui iga nädal ei pea mingi kahe lapsesuu debiilse raadiosaate pärast valitsuskriisi kajastama?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustmiks siis peab? Mille pöhjal üks uudis teistest ette lükatakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustEhk seetõttu kui pöördesse see sind ajab?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustJust. Kas see ongi tipp ajakirjandus, kui kirjutamisväärt asi see, mis köige rohkem klikke toob ehk negatiivne skandaaluudis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui minister trügib kõigiga tüli, siis ei jäâ suurt midagi üle. Kui riigikogulane või foorumlane, siis saab kuhugi ta üksi lärmama jätta.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustAh ära hakka, et see nüüd pihku surutud valik. Ajakirjandus valib ise negatiivse välja, sest sealt tuleb tulu rohkem. Meeldib inimestele lugeda, tömbab rohkem tähelepanu, klikid, kasum. Business as usual.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi tõmba poliitnegatiivsus suurt mingeid klikke nii palju. Kuna lehed sihivad rohkem müüki, siis poliitmürgel on müügi surm.
CNN`i TOP100 loetumate uudiste tabelis pm ainult igat sorti katastroofid ja Trumpi uudised“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMiks siis selline oskamatus olla vait?
CNN`i TOP100 loetumate uudiste tabelis pm ainult igat sorti katastroofid ja Trumpi uudised
Ja CNN ei tegele mu teada ka sellise artiklimüügiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSest ajakirjandusel on ka muu roll, kui ainult müüa.
Ja CNN ei tegele mu teada ka sellise artiklimüügiga.
CNN uudisväärtus tuleb samamoodi kliki pealt, ju“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSee teisejärguline muu roll ei saa olla muud kui isiklike väärtushinnangute kaitsmine
CNN uudisväärtus tuleb samamoodi kliki pealt, ju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar