Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustVeelgi tähtsaim pidavat olema see, kes need hääled kokku loeb - https://i0.wp.com/noqreport.com/wp-c...00%2C562&ssl=1
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustLukašenko imestaks, kui praegusel Venemaal neid hääli üldsegi loetakse ?
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKas Levada Center korraldatud küsitlused on Putini juhitud? Või selline asutus nagu WIN/GIA
https://en.wikipedia.org/wiki/Public...Vladimir_Putin
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustStalinit toetas ka enamik inimesi ilmselt. Et siis hea süsteem?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEi. Ma lihtsalt vaatasin et gallupi andmed valimistulemustega suhteliselt sarnased. Et kui Venemaal valimisi võltsitakse, siis valimistulemused ei tohiks ju küsitlustulemustega klappida. Pigem ma näen, et toetus on lihtsalt suur, midagi pole teha
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustVenemaal on see nõukaaegne vaimsus veel sees, et kui keegi midagi küsib, siis ikka vastatakse: "Kõik on hästi ja olgu kiidetud me juht!"
Sellega on vähemalt selgitatud neid populaarsusnumbreid.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustVenemaa koguaeg selline olnud - saadakse valitsejatelt nuuti, siis järelikult on väljateenitud. Ehk hakkab see mentaliteet pöörduma lõpuks
Siis tuli karm Vladimir Vladimitovitš ja ikkagi varastakse riik paljaks. Aga rahvas on vähemalt vait ja rahulInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustLäbi ajaloo on venelastel olnud karmi käega juhid. Nad ei oskaks ilma selleta elada. Jeltsin oli viimane pehmeke ja teate ise mis siis juhtus. Terve riik varastati paljaks oligarhide poolt. Ei oska nad demokraatias elada.
Siis tuli karm Vladimir Vladimitovitš ja ikkagi varastakse riik paljaks. Aga rahvas on vähemalt vait ja rahul“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustViikingite jöud on jöudnud USA parlamendihoonest moskva tänavatele.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustOsadele helistatakse pidevalt, osad panevad lihtsalt alati kõne ära ja osad ei tea üldse küsitlusest midagi? 1000t kindlat küsitlusele vastajat ei näita mingisugust objektiivsust. Teatud sorti inimesed ei tahagi tegeleda ühegi küsitlustega ja nii ei saa ka sealt mingit infot. USAs ainult 8% vastavad nende pollijate kõnedele. Samuti ei julge osad inimesed teatud asju rääkida. 1000 inimese sample 85% ulatuses telefoniküsitluse järgi ei ole kindlasti parim teaduslik viis. Inimestel on lihtsalt väga ebamugav öelda kellegile isiklikult telefonis, et nad valiksid Trumpi poolt.
Algselt postitas kaala Vaata postitustEi. Ma lihtsalt vaatasin et gallupi andmed valimistulemustega suhteliselt sarnased. Et kui Venemaal valimisi võltsitakse, siis valimistulemused ei tohiks ju küsitlustulemustega klappida. Pigem ma näen, et toetus on lihtsalt suur, midagi pole teha
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustKas Venemaal on rõõmsatel inimestel mugav valjusti välja öelda, et nad diktaatori poolt ei hääleta?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEi usu. Aga nagu sa wikipediast näed, on ka kümneid teisi riike, kus Putja toetus ülikörge. Pole siin Eestis süstemaatilist venelaste valearvamuse karistamist ja ikkagi langeb nende toetus tema peale. Vöibolla venelased ongi lihtsalt sellised, et tahavad tugevat karakterit juhtijaks
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKas mitte asi ei või olla hoopis selles, et eesti venelased elavad suuresti Putini propagandakanalite mõjusfääris? Pole muud infot kui, et lits on parim. Kui sulle pidevalt korrutatakse seda siis arvadki nii.
Samas ema poolsed sugulased elavad Siberis ning Põhja-Venemaal kuskil ja nad räägivad, kuidas maakohtades ei olda putiniga üldse rahul. Kuid tundub, et kedagi see ei huvita. See toetusprotsent ei saa kindlasti nii kõrge olla.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar