Algselt postitas Veel1v2rav
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustKas Kristiina Kallas peab ennast naiseks? Mul kerge segadus tänapäeva sootrendidega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustVäga kahtlen selles. Kristina Kallas on Ida-Virumaa taustaga ja ehk isegi kakskeelne. Pole muidugi 100% kindel selles.
Tõenäosus, et nii levinud perekonnanimega inimesed on sugulased on üpris väike.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustKas Kristiina Kallas peab ennast naiseks? Mul kerge segadus tänapäeva sootrendidega.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustParaku ei räägi ma üldse vene keelt. Seega mis skandaalset ta siin videos siis rääkis?
Kommentaar
-
Natuke naljakas on vaadata, kuidas kõik püüavad vältida selle otse välja ütlemist, et Kersti Kaljulaid jäi OECD juhivalimistel tõsiseltvõetavatest kandidaatidest viimaseks. Selle asemel on igal pool alla neelatud pressiteate konks, et Kaljulaid loobus ise kandideerimast. Reaalsuses siis igas voorus väikseima toetusega kandidaat “loobubki vabatahtlikult”.
Kommentaar
-
Et ta siis valetas, kui ütles, et tööajad ei sobi?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustEt ta siis valetas, kui ütles, et tööajad ei sobi?
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSee võis olla üks põhjuseid, miks ta jäi viimatises hääletusvoorus väikseima toetusega kandidaadiks. Aga, noh, minu isiklik arvamus on, et OECD juhtimine on võrreldes Eesti presidendiga niivõrd prestii˛ne ametikoht, et kui see oleks jäänud ainsaks takistuseks, siis küll ta oleks ka olnud valmis paar kuud varem presidendiameti maha panema. Samas täpselt ei tea muidugi keegi peale nende, kes päriselt otsuse tegemise juures on.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar