Algselt postitas LaRaBla
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEla oma kookonis edasi ja piilu sealt prao vahelt, kust paistab ainult ühte värvi vikerkaarAlgselt postitas kaala Vaata postitustProovi mitte isiklikuks minna.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMõni tähemärk ka, ehkki tsitaat ise ütleb rohkem kui mina eales suudaks.
Te siin teete kambapaugutate ja jagate solvanguid kaala suunas nii et paha hakkab. Nüüd pill lahti kui midagi vastu tuleb?
Kommentaar
-
Kes need "me" oleme? Süvariik? Reptiilid? Miski muu? Aita mul palun ennast määratleda.
Iseenesest tulin ma siia üksnes selle magusa iroonia pärast. Aga kui ma nüüd ülespoole kerin, siis ma ei näe ühtegi solvangut kaala isiku pihta. Tõsi, tulevärki tema arvamuste suunas on olnud. Aga isik ja arvamus on ehk mõnevõrra lahus olevad kontseptsioonid siiski, ei? Täiskasvanute maailmas minu arust on.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustKes need "me" oleme? Süvariik? Reptiilid? Miski muu? Aita mul palun ennast määratleda.
Iseenesest tulin ma siia üksnes selle magusa iroonia pärast. Aga kui ma nüüd ülespoole kerin, siis ma ei näe ühtegi solvangut kaala isiku pihta. Tõsi, tulevärki tema arvamuste suunas on olnud. Aga isik ja arvamus on ehk mõnevõrra lahus olevad kontseptsioonid siiski, ei? Täiskasvanute maailmas minu arust on.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustTõtt-öelda ei mõista sinu muret. Mulle näib, et seda, mida arvad olevat näinud, ei ole tegelikult juhtunud. Aga eks mul on varemgi segaseks jäänud, miks mingid postitused sind ärritavad, ehkki need isegi ei käi sinu pihta. Las ta siis jääda, võtan süü omaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustvaatasin terve video ära ja kahjuks pole tegu Kimberly Guilfoyle kõne tõlke ega etlusegaIgal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased,...
Õhtuleht siis oma youtube kanalil reklaamib hea meelega, seda sama segast mutti, kes oma youtube kanalil räägib sellest kuidas Joe Biden on kloon jms. Ehk Eestis lihtlabaselt Q vandenõuteooriat levitab. Uhke värk.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkeegi on aru saanud millele tugineb siin vandenõuteoreetikute väide et Eesti on registreeritud USAsse?
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustKuskile alla saab kirjutada, et kiidan heaks prokuratuuri/Kapo operatsiooni töllakasvalitsusest lahtisaamiseks? Pro-Kapo niiöelda
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKusagil selle eelnõu sisu lühidalt ja arusaadavalt välja on toodud?
Kas ongi nii, et pedsid ei tohi vihata aga konservatiive tohib? Või kiunub Helme niisama?
Eelnõu, mis suri sügisel ja nüüd ellu üritatakse püüda on siin. Mingeid erisusi erinevate gruppide vahel pole. Seadus muudaks ainult seda, et kui enne oli vaja teha füüsiline rünnak, et asja menetlusse võetaks, siis nüüd saaks politsei väga pentsikuid inimesi muidu ka uurida.
https://www.riigikogu.ee/tegevus/eelnoud/eelnou/4e9e98ac-7f63-4244-9353-68937cd394db/Karistusseadustiku%20ja%20kriminaalmenetluse%20sea dustiku%20muutmise%20seadus%20(vihakuritegude%20va stu%20võitlemine)
Vastav avaldus ka kohe LOL
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar