320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustNo vene laulu kõlamine laulupeol oli ju eelmine aasta meedias täiesti läbi käinud mõte? Siin on lihtsalt põhimõtteline otsus, kas laulupidu on Eesti või eestlaste pidu. Esimesel juhul on mõistlik kaasata siia ka teine siin elav suurem rahvusrühm. Kui eestlaste pidu, siis tasub vähemalt kaaluda vene kultuuri ettekandmist eesti keeles. Ignoreerimine pole lahendus.
Mis puudutab e200 siis ma olen ju juba varem ka maininud, et olen nendega seotud ja liige. Siin pole mingit saladust. Ehk siis üks nendest nn tavainimestest, keda keegi ei tea.
Kommentaar
-
Algselt postitas Post84[ATTACH=CONFIG]6165[/ATTACH]
Terav.
Ekre loomingust on neil järgmiseks 5ks aastaks anyways piisavalt materiali? Või kuidas nad suhtuvad ideesse nõuda Venemaalt Petserimaa tagasi? Venemaal pole vaja mingit ühte plakatit, et kaost põhjustada, kui nad väga tahaks võiks nad seda kohe teha, suur hulk venelastest elab ju hoopis teises inforuumis.
Kommentaar
-
Põeme?
Mu arust E200 ei räägi, vaid raiub õigust. Mina tean, nii on ja sina ei tea. Allu ja kuuletu. Ühest teisest foorumist tuttav lähenemine asjadele.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustJah jääme elu lõpuni põdema seda, et meil on suur hulk nimesi, kes vene propaganda peale on nõus mässama tulema tänavatele. Ärme kunagi sellest teemast räägi on nii jah. Kogu kriitikast on see kõige tobedam kui aus olla.
Ekre loomingust on neil järgmiseks 5ks aastaks anyways piisavalt materiali? Või kuidas nad suhtuvad ideesse nõuda Venemaalt Petserimaa tagasi? Venemaal pole vaja mingit ühte plakatit, et kaost põhjustada, kui nad väga tahaks võiks nad seda kohe teha, suur hulk venelastest elab ju hoopis teises inforuumis.
Olgu algse ideega kuidas on välja kukkus ikka väga viletsalt. See, et parteil vähe sulli on ja miinimumiga taheti teha maksimum, ei õigusta paraku seda asja kuidagi ära."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustPõeme?
Mu arust E200 ei räägi, vaid raiub õigust. Mina tean, nii on ja sina ei tea. Allu ja kuuletu. Ühest teisest foorumist tuttav lähenemine asjadele.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
Mis puudutab e200 siis ma olen ju juba varem ka maininud, et olen nendega seotud ja liige. Siin pole mingit saladust. Ehk siis üks nendest nn tavainimestest, keda keegi ei tea.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustUh? millest sa nüüd räägid?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Naeratavaid molle oskavad kõik seinale kleepida. Konnasilmale vajutamine on kampaanias tavatum ja siit ka nii valulik reaktsioon vanade erakondade poolt. E200 saab pikki pead nende plakatite puhul nüüd nii venelaste diskrimineerimise kui toetamise eest. Eemalt vaadates tundub naljakas kui põlema nende plakatite pärast on mindud.
Kommentaar
-
Algselt postitas kyps Vaata postitustNaeratavaid molle oskavad kõik seinale kleepida. Konnasilmale vajutamine on kampaanias tavatum ja siit ka nii valulik reaktsioon vanade erakondade poolt. E200 saab pikki pead nende plakatite puhul nüüd nii venelaste diskrimineerimise kui toetamise eest. Eemalt vaadates tundub naljakas kui põlema nende plakatite pärast on mindud.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustNo vene laulu kõlamine laulupeol oli ju eelmine aasta meedias täiesti läbi käinud mõte? Siin on lihtsalt põhimõtteline otsus, kas laulupidu on Eesti või eestlaste pidu. Esimesel juhul on mõistlik kaasata siia ka teine siin elav suurem rahvusrühm. Kui eestlaste pidu, siis tasub vähemalt kaaluda vene kultuuri ettekandmist eesti keeles. Ignoreerimine pole lahendus.
Aga mul isiklikult oleks väga hea meel, kui te ka valismiskampaania ja-debattide käigus teataksite, et kavatsete muuhulgas laulupidude kallale minna. Ütle Kristinale edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Post84 Vaata postitustJa sa endiselt usud vankumatult erakonna valitud suunda?
Põhjust erakonnas kahelda oleks siis, kui oleks äkki avastanud, et tegutsetakse mingi teise varjatud eesmärgi nimel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar