Algselt postitas _AI_
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsiin võiks ehk õiguskantsler vähe selgema avaldusega välja tulla ja öelda selgelt mis on tõde.
kusjuures on keegi aru saanud kelle poolt need esoteerikud on? EKRE tunduks minu arust ka nende jaoks vastandlik teema. ongi lihtsalt anarhistid?
Ülejäänud on lihtsalt ullikesed ja kasulikud idioodid.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Ma vaatan, et praegune olukord ja valitsuste tehtud vead on kulmineerumas vägagi tugevaks ühiskondlikuks kriisiks. Praegused meeleavaldajad pole üldse mitte ainult lamemaalased, vaid plaan anda kriisi lõpus politseile tunduvalt enam voli (ja seda vist ajaliselt piiramata) tekitab inimestes põhjendatud pahameelt ja ma mõistan inimesi, kes selle vastu meelt avaldavad. Asja, mida oleks saanud eriolukorraga, mis on ajaliselt piiratud ja annab ajutiselt korrakaitseorganitele ilma kohtu loata inimeste eravaldusesse tungida. Ma vaatan neid kõike protestiaktsioone selle tõttu kahetiste tunnetega - mõistan meeleavaldajaid, aga teisalt ei meeldi demonstratiivsed piirangute rikkumised. Mul on raske selles kõiges orienteeruda ja enda poolehpidu kujundada, kuna liiga palju on nii tavainimeste lollustest kui ka riigipoolsest vägagi kaheldavatest plaanidest ja reageeringutest tekkinud antipaatiat. Mul on tunne, et praegune valitsus ei saa aru või pigem ei oska reageerida ühiskonna meeleoludele. See kriis on paljud ära väsitanud.
Muide, kas kiirreageerijate kasutamine politsei abina on viimasel ajal tavapäraseks saanud? Tihti on neid näha suhteliselt süütutes olukordades, mis nende tavapärase väljaõppega võrreldes lahjaks jäävad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga kui inimestel on näiteks mingi reaalne murekoht, siis lendavad ju ka need "midagi müüa" ja "poliitilise karjääri"-mehed peale. Et äkki mingi osa on seal kambas siiski ka neid, kellel mingi reaalne mure on ja asjad?Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustNeed lähevadki sinna kasulike idiootide alla, ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsiin võiks ehk õiguskantsler vähe selgema avaldusega välja tulla ja öelda selgelt mis on tõde.
kusjuures on keegi aru saanud kelle poolt need esoteerikud on? EKRE tunduks minu arust ka nende jaoks vastandlik teema. ongi lihtsalt anarhistid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustMa vaatan, et praegune olukord ja valitsuste tehtud vead on kulmineerumas vägagi tugevaks ühiskondlikuks kriisiks. Praegused meeleavaldajad pole üldse mitte ainult lamemaalased, vaid plaan anda kriisi lõpus politseile tunduvalt enam voli (ja seda vist ajaliselt piiramata) tekitab inimestes põhjendatud pahameelt ja ma mõistan inimesi, kes selle vastu meelt avaldavad. Asja, mida oleks saanud eriolukorraga, mis on ajaliselt piiratud ja annab ajutiselt korrakaitseorganitele ilma kohtu loata inimeste eravaldusesse tungida. Ma vaatan neid kõike protestiaktsioone selle tõttu kahetiste tunnetega - mõistan meeleavaldajaid, aga teisalt ei meeldi demonstratiivsed piirangute rikkumised. Mul on raske selles kõiges orienteeruda ja enda poolehpidu kujundada, kuna liiga palju on nii tavainimeste lollustest kui ka riigipoolsest vägagi kaheldavatest plaanidest ja reageeringutest tekkinud antipaatiat. Mul on tunne, et praegune valitsus ei saa aru või pigem ei oska reageerida ühiskonna meeleoludele. See kriis on paljud ära väsitanud.
Muide, kas kiirreageerijate kasutamine politsei abina on viimasel ajal tavapäraseks saanud? Tihti on neid näha suhteliselt süütutes olukordades, mis nende tavapärase väljaõppega võrreldes lahjaks jäävad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustMa vaatan, et praegune olukord ja valitsuste tehtud vead on kulmineerumas vägagi tugevaks ühiskondlikuks kriisiks. Praegused meeleavaldajad pole üldse mitte ainult lamemaalased, vaid plaan anda kriisi lõpus politseile tunduvalt enam voli (ja seda vist ajaliselt piiramata) tekitab inimestes põhjendatud pahameelt ja ma mõistan inimesi, kes selle vastu meelt avaldavad. Asja, mida oleks saanud eriolukorraga, mis on ajaliselt piiratud ja annab ajutiselt korrakaitseorganitele ilma kohtu loata inimeste eravaldusesse tungida. Ma vaatan neid kõike protestiaktsioone selle tõttu kahetiste tunnetega - mõistan meeleavaldajaid, aga teisalt ei meeldi demonstratiivsed piirangute rikkumised. Mul on raske selles kõiges orienteeruda ja enda poolehpidu kujundada, kuna liiga palju on nii tavainimeste lollustest kui ka riigipoolsest vägagi kaheldavatest plaanidest ja reageeringutest tekkinud antipaatiat. Mul on tunne, et praegune valitsus ei saa aru või pigem ei oska reageerida ühiskonna meeleoludele. See kriis on paljud ära väsitanud.
Muide, kas kiirreageerijate kasutamine politsei abina on viimasel ajal tavapäraseks saanud? Tihti on neid näha suhteliselt süütutes olukordades, mis nende tavapärase väljaõppega võrreldes lahjaks jäävad."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEt siis sa tervitaks riiki, kus iga protest eos debiilseks ja politseiga vastu võetaks? Veidi Venemaa, ei?
Et ma ei saa aru kuidas see puutub kokku venemaa või politsei reaktsiooniga.
Või sa väidad, et kui alguses protestisid lamemaalased, siis peale seda kui potentsiaalselt ülereageeriti politsei ja muude jõududega, siis tekitas see piisavalt vastuolu ka mitte vandenõuteoreetikute ja muu normaalse rahva osas kes nüüd ka protestidega liitusid?
Sellisel juhul vb tõesti. Endal pole seni seda muljet jäänud, sest suur paanika politsei ülereageerimise ja muu osas levib ju ikka läbi õlimüüginaiste, narko Villemite, Grünthalide, Rüütman/Gabtšenkode, Valguse Kanalite ja nende jälgiate kaudu.
Politsei reaktsiooni kohta võib ehk öelda et on vb tõesti ülereageeritud. Samas, vaadates mis täpselt samasugused pooletoobised USA kapitooliumis korraldasid, siis ei imesta et tänapäeval pigem agressiivselt reageeritakse.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKas keegi suudaks lollile selgeks teha mis suuri õiguseid järsku politsei juurde saab mida neil seni pole?
Kommentaar
-
Ma ei tea, kuidas kellelegi, aga juba see, et ilma eriolukorrata on meil võimalik panna eraettevõtted nii pikaks ajaks kinni, on minu meelest juba sellel piiril, kas see mitte ei olegi eriolukorra normaliseerimine ja varsti tekib üldse küsimus, kas peale inimeste sundusliku tööle rakendamise ongi midagi, mida ilma eriolukorrata teha ei saa. Minu meelest siin kätkeb oht, et täidesaatval võimul koostöös terviseametiga võib tekkida liiga suur võimutäius ja ei saa välistada kuritarvitamise ohte tulevikus. Kui me paneme siia patta veel meediateenuse ja vihakõne seaduste eelnõud (mis küll pausile pandi), siis see loomulikult võib vaba ühiskonna pooldajatele üsnagi ähvardavana tunduma.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustEi, ma arvan et praegusel hetkel protesteeriad on eelkõige lamemaalased, koroonaeitajad, vandenõusteoreetikud jms kamp.
Et ma ei saa aru kuidas see puutub kokku venemaa või politsei reaktsiooniga.
Või sa väidad, et kui alguses protestisid lamemaalased, siis peale seda kui potentsiaalselt ülereageeriti politsei ja muude jõududega, siis tekitas see piisavalt vastuolu ka mitte vandenõuteoreetikute ja muu normaalse rahva osas kes nüüd ka protestidega liitusid?
Sellisel juhul vb tõesti. Endal pole seni seda muljet jäänud, sest suur paanika politsei ülereageerimise ja muu osas levib ju ikka läbi õlimüüginaiste, narko Villemite, Grünthalide, Rüütman/Gabtšenkode, Valguse Kanalite ja nende jälgiate kaudu.
Politsei reaktsiooni kohta võib ehk öelda et on vb tõesti ülereageeritud. Samas, vaadates mis täpselt samasugused pooletoobised USA kapitooliumis korraldasid, siis ei imesta et tänapäeval pigem agressiivselt reageeritakse.
Ehk ma naeran ka omaette nende üle, aga üritan ka mõista, et miks nad selliseks asjaks valmis on. Ajaloos on üldse suuremad jamad alguse saanud, kui mingi pisigrupp on pahane, naeruväâristatakse riigi vms poolt ja nii muutuvad nad üha suuremaks, tõmbavad veel vähemradikaalseid inimesi ligi ja siis tulebki suur jama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Ehk ma naeran ka omaette nende üle, aga üritan ka mõista, et miks nad selliseks asjaks valmis on. Ajaloos on üldse suuremad jamad alguse saanud, kui mingi pisigrupp on pahane, naeruväâristatakse riigi vms poolt ja nii muutuvad nad üha suuremaks, tõmbavad veel vähemradikaalseid inimesi ligi ja siis tulebki suur jama.
Mul on tunne, et see on ilmselge miks nad selliseks asjaks valmis on. Tänu sotsmeediale, USA-lt tulnud õppetundidele ja eriti tänu antud olukorras inimeste tüdimusele, frustratsioonile jms on tekkinud korraga terve hunnik inimesi, kes konkreetselt valeinfo, vandenõude jms nende inimeste harimatust, probleeme jms ära kasutavad, et ise pildil olla ja raha teenida, tehes nende jälgiatest kasulikud idioodid.
Me ei saa ilmselgelt midagi teha et inimesed Covid piirangutest, töökaotustest jms pettunud ja väsinud on. Samamoodi on raske sinna midagi teha, et harimatud inimesed oma ebaedus teise, eelkõige valitsust jms soovivad süüdistada.
Järelikult, ainuke asi millega saab tegeleda on nende valeprohvetitega tegeleda. Kas ja kuidas, I have no idea.
USA ja Q Anonymous on hoiatav näide ja hetkel läheb Eesti täpselt sama teed.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar