320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustja kuidas ERKE selle ebaõiglusega tegeleb?
Et noh - paranemine, areng algab ikka meist endist ja ennekõike sellest, kas ja kuidas suudame ebaõiglusega toime tulla. Ükski kohtuotsus, seadus, inimene jne ei tee seda meie eest. Ja kui me leiame, et katsumuse tekitaja on vaja jõuga maha suruda, siis... oleme ise probleem.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustEi tegelegi. Meil (need, kes ebaõiglust kogevad) on vaja tegeleda. Nemad lihtsalt toovad selle meile väga toorelt kätte (mitte ei peida, ilusta - võib vast öelda, et nad teevad seda kogemata) ja siis me (pean silmas ühiskonda) leiame, et parim lahend on see jõuga maha suruda.
Et noh - paranemine, areng algab ikka meist endist ja ennekõike sellest, kas ja kuidas suudame ebaõiglusega toime tulla. Ükski kohtuotsus, seadus, inimene jne ei tee seda meie eest. Ja kui me leiame, et katsumuse tekitaja on vaja jõuga maha suruda, siis... oleme ise probleem.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustTundub, et Isamaa näol otsustati ikka surnud hobest edasi piitsutada. Stagnatsioon jätkub.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKeegi ootas teistsugust tulemust või?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustJah, veidi rohkem usku Isamaa liikmetesse. Aga noh, mis teha“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Peaminister Kaja Kallas tunnistas Postimehele, et praegu ei ole soodne aeg kedagi terviseameti laoõnnetuse eest vastutama panna, sest siis ei pruugi riik kindlustuselt kolme miljonit tagasi saada. «Kui me ise ütleme, et see või teine vastutab, siis see nõrgendab meie positsiooni kohtuvaidluses kindlustusseltsiga,» sõnas valitsusjuht.«Kui me ise ütleme, et see või teine vastutab, siis see nõrgendab meie positsiooni kohtuvaidluses kindlustusseltsiga,» sõnas valitsusjuht.
kas riiklik kindlustuspettus?
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustSamas see on asi, mis mulle Kaja puhul isegi meeldib. Muidu EKRE pooldajana olen alati imestanud, et miks Euroopa Liidu suhtes nii kriitiline erakond eurorahade osas skeemitamist vähemalt sõnades väga ei toeta (valitsuses olles).
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustmis on tõenäosus, et kui sama asi ja väljaütlemine oleks tulnud eelmise valitsuse ajal eelmise valitsuse ministri poolt, ei oleks see delfi top uudiste hulgas?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar