Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mötlesin tegelt neid, kes enda nimelise kontoga on. Neid on teisi suuremaidki, kes varikonto üles ehitanud on.
Öige vastus peaks olema Ragnar Klavan
Ragnar 240k Ott 314k
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Ma oleks Dannari sulest eeldanud rohkem sellist, et presidendivalimised võiks olla ikkagi erasektori rida ning riigiraha ei peaks sellistele asjadele kuluma kui on ka mujalt huvi sarnast asja korraldada. Selleasemel oleks saanud paar flööti ja päästjat säästa.
Ma oleks Dannari sulest eeldanud rohkem sellist, et presidendivalimised võiks olla ikkagi erasektori rida ning riigiraha ei peaks sellistele asjadele kuluma kui on ka mujalt huvi sarnast asja korraldada. Selleasemel oleks saanud paar flööti ja päästjat säästa.
Kusjuures Dannar arvab mu teada ka seda, et need puhkpilliorkestrid oleks pidanud ka ammu OÜks tegema, et nad siis vajadusel lihtsalt 24. veebruaril palgata. Ja presidendi institutsiooni võiks ka juba ammu nihhi saata, vähemalt sellisel kujul.
Kusjuures Dannar arvab mu teada ka seda, et need puhkpilliorkestrid oleks pidanud ka ammu OÜks tegema, et nad siis vajadusel lihtsalt 24. veebruaril palgata. Ja presidendi institutsiooni võiks ka juba ammu nihhi saata, vähemalt sellisel kujul.
Kommentaar